2024. május 16. - Mózes, Botond

Hooligans Tibi: "Magdi jó, de nem eléggé"

„Lejugoszlávozta” a Hooligans Tóth Tibije Rúzsa Magdit a Fonogram-gálán – ettől volt hangos a bulvársajtó az utóbbi napokban. A rockzenész bejött Hajdú Péter Frizbijébe a PONT FM 88.1 stúdiójába, felbontott egy sört, és válaszolt a kérdé
2007. március 7. szerda 09:15 - Hírextra
„Nem kínáltatok meg semmivel” - kommentálta Tóth Tibi a rendhagyó üdítőt, ezzel egyúttal új megvilágításba helyezte a Tankcsapdás Lukács László véleményét, aki a Fonogramon történtekről azt mondta: a Hooligans gitárosa bizonyára részeg lehetett, azért kiáltotta az Év Felfedezettjére, hogy „Miért nem magyar kapja a díjat? Jugoszláv!".

Az eset kapcsán Tóth Tibi a Frizbiben elmondta, jóban vannak Rúzsa Magdival, már másnap tisztázták a félreértéseket. Mint mondta, ők megbeszélték a dolgot, ők tudják, mi történt valójában. A gitáros szerint Rúzsa Magdi jó énekes, arról van szó csupán, hogy egy korábbi szavazáson a Hooligans végzett az élen, ezért nem értették, miért Magdit küldik ki az Eurovíziós Dalverseny döntöjére Helsinkibe. „Még nincs meg a rutinja, inkább azok közül kellett volna küldeni valakit, akik már letettek egy-két arany- vagy platinalemezt az asztalra. De ettől függetlenül sok sikert kívánok neki” - tette világossá véleményét a zenész. Olyat is elmondott a Fonogram Gáláról, amit csak a jelenlévők tudhattak: nagyon családias és oldott volt a hangulat a díjkiosztón, Balázs Pali színpadra lépésekor többen „Twisted Sister” bekiabálásokkal okoztak vidámságot. Szerencsére ebből nem volt sértődés, Pali értette a tréfát.

Tibi for president

A tokától-bokáig kivarrt gitáros Hajdú Péter kérésére számba vette tetoválásait: a jobb kezén meseképregény-figurák, a bal karján színházi maszkok kerültek furcsa közelségbe bizonyos halfélékkel, a mellkasán többek között szülei esküvői képét és Szűz Máriát hordja a családcentrikus huligán. Tóth Tibi dekorálása több évet vett igénybe. Hajdú Péter ötletére, hogy ha Demcsák Zsuzsa személyében olyan kormányszóvivőnk lesz, aki többé-kevésbé már megmutatta a bájait, akkor Tóth Tibit felkérhetnék az első szanaszét tetovált miniszterelnöknek, a zenész így felelt: „Hát csak nem olyan konzervatívak, hogy ne fogadnának el!” Hajdú rágerjedt a gitáros testékszereire is: Tóth Tibi elmondta, hogy most csak az arcán, többek között az ajkában van piercing, és Péter kifejezett firtatására elmondta, hogy a szájába ültetett fém nem zavarja csókolózás közben, csak a pohárból ivást kellett egy kicsit gyakorolni.



Dukai Reginával Tóth Tibi olyannyira szakított, hogy már el is felejtette őt: haragban váltak el, nem is beszélnek egymással, a zenész a témát is kerüli. Tibi most – saját megfogalmazása szerint - „bevetésen van”: nőideálja nincsen, de azért a sötét hajú, kreolbőrű hölgyeket jobban szereti. Tudósítása szerint nem kimondottan a popsit, a cicit vagy az arcot nézi meg, hanem az összképet figyeli meg. Testesebb nő szóba sem jöhet – ezt a Hooligans-es perverznek tartja –, viszont a fenék legyen nőiesen gömbölyű. Ezek alapján Jennifer Lopez Tibi terminológiájában már kövér, Natalie Imbruglia viszont arcra „jöhet”, bár a fenekét még nem látta a válogatós gitáros.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

2007. március 7. 13:24
miért nem magyar képviseli magyarországott
borika
2007. március 7. 13:11
Tibivel egyet értek.
Magdi nem tud énekelni, csak ordítani, jó érzésű fül nem bírja hallgatni. Remélem nem fog nyerni.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását