2024. május 18. - Erik, Alexandra

Hujber Feri bosszúból nem megy vissza Angliába?

Csütörtökön általános megdöbbenést keltett a hír a hazai bulvársajtóban: válságba jutott Hujber Feri és Cynthia házassága. A konfliktus alapvető oka, hogy Feri itthon, Cynthia külföldön képzeli el a közeli a jövőt.
2007. április 5. csütörtök 14:27 - Hírextra
Arról már korábban is hallani lehetett, hogy az egykori U.F.O. együttesből ismert Cynthia egyedül fog visszatérni Angliába, Hujber Feri ugyanis úgy döntött, a korábbi tervekkel ellentétben mégis Magyarországon marad egy darabig. A hír már eleve meglepő volt, hisz a páros évek óta boldog házasságban él, együtt költöztek ki külföldre, s úgy volt, hamarosan együtt is fognak visszarepülni.

Feri azonban időközben olyan felkéréseket kapott itthon, amire nem akart nemet mondani. Így, egy jó ideig legalábbis biztosan itthon marad, feleségével ellentétben, aki minél előbb szeretne újra Londonban lenni.

A házaspár a napokban állítólag nyilvánosan is összeszólalkozott, egy budapesti étteremben. A jelenetnek egy újságíró is szem- és fültanúja volt. Elmondása szerint a pár között már kezdetben érezhetően fagyos volt a hangulat, később azonban indulatos szóváltás is kialakult közöttük. Cynthia állítólag kérdőre vonta férjét, mikor szándékozik visszatérni vele Angliába, és azt is fejéhez vágta, hogy az itthon maradás csak bosszú részéről egy korábbi sérelméért.(hirado.hu/blikk)
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását