2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Anna Nicole Smith-re emlékezett a főkéjenc

Hugh Hefner Playboy-birodalma háromféle módon is megemlékezik a nemrég elhunyt szőke szépségről, Anna Nicole Smith-ről, maga a Fő Playboy pedig szívesen emlékszik vissza a szupersztár hölgyre. Hugh Hefner csak nevet azon, hogy még mindig nem tudni, ki Ann
2007. április 7. szombat 15:33 - Hírextra
A Playboy-birodalom három akcióval emlékezik meg Anna Nicole Smith-ről: tízoldalas képes összeállítással a Playboy magazin májusi számában, dokumentumfilmmel a Playboy TV-ben és internetes összeállítással a Playboy honlapján.

Anna Nicole Smith először 1992 márciusában jelent meg a Playboy címlapján, majd 1993-ban az év Playmate-je lett. Mindössze 39 éves volt, amikor gyógyszer-túladagolásban februárban meghalt.

Arra a kritikára, hogy Hugh Hefner hasznot húz a szőke bombázó halálából, a Playboy alapítója azt válaszolta, hogy Anna Nicole Smith is ezt akarná, sztárságához tökéletesen méltó a megemlékezés. "Anna imádott fényképezőgép előtt lenni, akkor élt igazán, ha fényképezték. Volt benne valami Marilyn Monroe-ból, aki a példaképe volt. Állandóan Marilyn Monroe-ról beszélt. Emlékszem, egy Halloween-parti alkalmával, 2004-ben, kifejezetten Marilyn Monroe-nak öltözött. A sors iróniája, hogy Annának sikerült egyfajta Monroe-karriert felépítenie, vagyis nem a színészettel jutott előre, hanem a sztársággal. A tragédia pedig az, hogy ugyanolyan nagyvilági életet élt, mint Marilyn, és nagyon hasonlóan halt is meg" - nyilatkozta Hefner az Associated Pressnek.

Hugh Hefner hétfőn tölti be 81. életévét, de fittyet hány a korára. Születésnapja alkalmából hatalmas bulit csapott, és nemrég vágott bele valóságshow-jának folytatásába; a műsor róla és három barátnőjéről - Holly Madisonról, Bridget Marquardtról és Kendra Wilkinsonról - szól. "Mindhármukat imádom, de a Hollyval való kapcsolatom életem végéig fog tartani. Majd kiderül, hogy összeházasodunk-e, mindenesetre eddig kétszer próbálkoztam a házassággal, és egyszer sem sikerült valami fényesen. Ezúttal nem akarom házassággal elszúrni a kapcsolatot" - mondta Hefner.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását