2024. március 29. - Auguszta

Erotomániából biznisz

Sok nemi érésben lévő kamasz vágyát valósította egy brit úriember, de nem csupán saját gyönyörére, hanem sikeres üzletként is: a világon egyedülálló gyűjteményt hozott össze a játékfilmek erotikus jeleneteiből.
2007. szeptember 30. vasárnap 13:01 - Hírextra
Jim McBride, aki csak Mr. Skinként jelentkezik az internet világában, a női meztelenség megszállottja és napjaink egyik legmenőbb fizetős portálját hozta létre a hozzá hasonló sokmillió érdeklődő számára www.mrskin.com címen. Immár nyolc éve archiválja és katalogizálja a filmtörténet meztelen jeleneteit, és mintegy 25 ezer filmből válogatott a klasszikusoktól egészen napjainkig. (Természetesen nem pornófilmekről van szó). Szenvedélye már gyerekkora óta tart. "Kissrácként felvettem az összes filmet, amelyben valami meztelenség volt, és ezeket a jeleneteket külön kazettákon rendszereztem. Ahogy nőttem, meg is döbbentettem kortársaimat, hogy mennyire jártas vagyok a női anatómiában" - mondta a La Repubblica című olasz napilapnak.

A meztelenségmánia azóta már tudatos biznisszé vált: Mr. Skinnek 10 munkatársa figyeli éjt nappallá téve a világ filmtermését egy csupasz kebel vagy más intim női részek után. Férfipucérság szóba se jöhet!

Amit a filmtörténészek már korábban is megalkottak könyvben, McBride megvalósította mozgóképben is: megjelentette DVD-gyűjteményét a mozi 501 legnagyobb erotikus tartalmú filmjéből, amelyet természetesen honlapjáról lehet megrendelni. Mr. Skin a filmmontázst feleségének ajánlotta, hálából azért, mert az asszony soha nem vetkőzött le filmen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását