2024. április 19. - Emma

Tragédia a Társulatban

Elképesztő lelkierőről tett tanúbizonyságot a Társulat középdöntőjében Papp Annamária. A Blikk beszámolója szerint Palcsó Tomi szerelmének édesapja előző nap halt meg váratlanul, Ancsának úgy kellett a színpadra állnia és teljesítenie, hogy el sem tudott
2007. október 17. szerda 10:55 - Hírextra
A lelket Palcsó Tomi tartotta Annamáriában. A megasztáros énekes szerint példaértékű, ahogyan a lány viselkedik. "Becsülöm, hogy ilyen erős, és ennyi tartás van benne. Ha velem történt volna, én talán el sem tudok menni a válogatásra" - mondta Tomi a lapnak. "Természetesen Ancsa mellett vagyok, és igyekszem átsegíteni ezen a szörnyű időszakon.

Annamária a válogatás előtti este kapta a szörnyű hírt: édesapja szívinfarktust kapott. A lány elárulta, hogy csak nyugtatókkal tudta végigcsinálni a középdöntőt, a fájdalmát pedig nem akarta a többiek és főleg a zsűri nyakába zúdítani.

A sors fintora, hogy Ancsa a meghallgatáson éppen Réka egyik dalát énekelte, amelyben arra kéri Istvánt, adja ki neki halott atyja testét. A zsűri csendes együttérzéssel figyelte, ahogy a lány elsírja magát a dal közben.

Papp Annamária a lapnak elmondta, hogy meg sem fordult a fejében, hogy feladja, és nem áll színpadra. "Alföldi Róbert mondta egyszer, hogy bárkid haljon meg aznap, az esti közönségre a gyászod nem tartozik. Ez segített meg persze a családom és Tomi. Nélküle talán végig se tudom csinálni."
Forrás: hirado.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását