2024. május 5. - Györgyi

Avril Lavigne terhes

Los Angelesben mostanság már senki sem készít filmeket, vagy zenét, csak a gólyát várják.
2008. január 13. vasárnap 20:48 - Hírextra
Szinte naponta érkeznek újabb és újabb hírek teherbe esett sztár hölgyekről. Ha valaki hirtelen szeretne mondani egy hírességet, aki még nem várandós, akkor bizony el kell gondolkodnia. A lehetséges válaszok közül már Avril Lavigne is kiesett. A kanadai pacsirta megirigyelhette kolléganői állapotát, ugyanis a semmiből jött a gólyahír. Eddig ugyanis soha nem nyilatkozott arról, hogy a hangos háttérzenekart gyereksírásra cserélné.

A huszonhárom éves énekesnő férje, a szintén zenész Deryck Whibley minden barátjának arról lelkendezik, hogy mennyire várja az apaságot. A leendő papa túl van már jó néhány sikeren bandájával, a Sum 41-nal, ám mégis az augusztusra várható csemetére a legbüszkébb. Avril kiadója persze tüstént cáfolta a híresztelést, de ezt már megszokhatta mindenki. J.Lo és Christina is hónapokig tagadott, aztán mégis csak kikerekedtek.

A Girlfriend előadójának nagyon megtetszhetett az amerikai módi, mivel szép sorban végigment az ottani énekesnői egyedfejlődésen. Először szűz tiniként kezdte, akire ráhúztak egy lázadó imázst, majd egy gyökeres stílusváltás után divatbolond lett. Aztán jött egy hirtelen esküvő, most pedig a baba.

Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását