2024. április 28. - Valéria

10 éve főznek a Receptklubban

A Receptklub című műsor első adását 1998. február 16.-án sugározta az RTL Klub csatornája.A népszerű főzős műsorban ekkor még az ismert színész, Balázs Péter és fia, Bence, forgatták a fakanalat, és látták el a gasztronómia szerelmeseit konyhai praktikákk
2008. február 12. kedd 14:12 - Hírextra
A sármos színész és a fűszerek szakértője a képernyőn keresztül nemcsak a legízletesebb hagyományos magyar fogásokat, hanem a világ konyháinak különleges ételeit is bemutatta. Az új évezredben pedig az akkor még tejfeles szájú, ma már komoly családapává avanzsált, ám mégis minden mókára kapható, állandóan pörgő Kovács Lázárral bővült a csapat.

Összeszámolni sem lehetne, hogy az elmúlt tíz évben mennyi féle zöldség, gyümölcs és hús pirult a Receptklub serpenyőiben, hogy milyen mennyiségű liszt fogyott el, és hogy a szakácsok hány zsák krumplit szabadítottak meg a héjától. Annyi biztos, hogy a műsorvezetők, az évek alatt vendégül látták a hazai celebvilág apraját-nagyját, főztek a Forma-1-es világbajnok Michael Schumacherrel és csapattársával Rubens Baricello-val, a tv képernyőkön keresztül a nappalikba varázsolták a környező országok, a legszebb magyar tájak ízeit, hazánk ismert borvidékeinek legjobb fogásait. A Vasárnapi Receptklub Show-ban, a kurázsival megáldott szakácsok, és más főzni szerető hölgyek és urak, párbajban mérhették össze tudásukat a műsorvezetőjével.

A szakács, a színész két gőzölgő serpenyőjével bejárta Tunéziát, és Bulgáriát, többször visszatért Horvátországba, Berlinben részt vett az egyik legnagyobb nemzetközi gasztronómiai fesztiválon, sütött és főzött a moszkvai Vörös téren, olívabogyót szüretelt Olaszországban, és mediterrán különlegességeket készített a bikaviadalok hazájában, Spanyolországban vagy éppen pezsgőzött a világ legnagyobb pezsgőgyárában Barcelonában. Ha éppen nem külföldön, akkor itthon „turnézott” a stáb, utazó konyhájukat felállították Szombathelyen, Győrött a barokk fesztiválon, Visegrádon, Esztergomban, Szentendrén, Kapolcson, a Tisza-tónál, Héderváron, Villányban, Egerben, Szigligeten, Salgótarjánban, és Nagyírtáspusztán, grilleztek Kőröshegyen, és bográcsoztak a Balaton jegén.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását