2024. április 27. - Zita

Bon-Bon a filmvásznon

A Bakkermann hamarosan látható a mozikban. A történet különlegessége, hogy ezúttal nem csak ismert színészek tűnnek fel a filmvásznon, hanem a film főcímdalának szerzői, a Bon-Bon zenekar tagjai is. Szolnoki Péter és Török Tamás három napot forgatott Tali
2008. március 29. szombat 13:11 - Hírextra
A Bon-Bon zenekar már több magyar filmhez is írt zenét: Európa Express, Valami Amerika, valamint a Kútfejek. Jelenleg pedig a legújabb Szőke filmben, a Bakkermannban játszanak. A zenekar filmslágereivel is hatalmas sikert arat, ez valószínűleg ez esetben is így lesz.

Peti és Tomi ezúttal szerepet is vállalt a filmben, bár szerepükben nem kellett túlzottan eltérniük a való élettől, hiszen a Bakkermann című filmben is egy zenekart alakítanak. A különbség, hogy a filmbéli együttes tagjai a vidéki turnék során gyakran eltévednek, ezért egymást hibáztatják és folyamatosan szitkozódnak. Végül persze odaérnek a művelődési házban, ahol egy tipikus, melegítőnacis, vidéki közönség várja őket.

A való életben Peti és Tomi már hosszú évek óta barátok és munkatársak is egyben. A viták és az ellentétek sosem voltak jellemzőek kapcsolatukra, és eltévedni sem szoktak, bár úton Taliándörögd felé azért voltak kételyeik.

A Bon-Bon zenekar és Szőke András kapcsolata azonban már korábban kezdődött.

"A Cukipofa című klipünknél ismerkedtünk meg Andrással. Úgy gondoltuk, hogy a klip főszerepére ő egy tökéletes karakter. Az első percben egymásra találtunk, hiszen Szőke is pont olyan bolond, mint mi." - mondta Tamás.

A fiúk három napot forgattak Taliándörögdön, ahol ez idő alatt kemény mínuszok uralkodtak, egy kis hóviharral megfűszerezve. Egyszóval ítéletidő volt. Ennek ellenére kifejezetten jó hangulatban telt a forgatás, Peti és Tomi azonnal megtalálta a közös hangot mind a stábbal, mint a színészekkel. A vicces történetekből pedig nem volt hiány.

"Egy ősrégi lakóbusszal mentünk turnézni, amin nyári gumik voltak, a szélvédőn nem lehetett kilátni, ugyanis az ablaktörlő nem működött. Nos, ezzel kellett volna eljutnunk egyről a kettőre. Mindezt úgy rögzítették, hogy az operatőr az oldalsó ablakon belógatta a kamerát, és futott a busz mellett a hóviharban." - mesélte Peti.

Ez a jó hangulat minden valószínűséggel a filmben is tükröződik majd, ismerve Szőke András humorát.

"Bár a szöveget kisebb-nagyobb sikerrel elsajátítottuk, de a nagy röhögésben a felét elfelejtettük, így improvizáltunk. A forgatás igazán jó hangulatban zajlott, rengeteget nevettünk, nagyon jól éreztük magunkat, még a hideg ellenére is." - tette hozzá Peti.
Forrás: hirado.hu/redlemon.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását