2024. május 17. - Paszkál

Túl szexik a Pussycat babák

Több ezres bírság a lányoknak, amiért szemérmetlenül kellették magukat. A szexis megjelenés már-már a Pussycat Dolls védjegyévé vált.
2008. március 29. szombat 08:12 - Hírextra
Azonban úgy tűnik, a lányok most kissé elvetették a sulykot. A banda ugyanis nemrég Malajziában lépett fel, ami köztudottan a prűd országok közé tartozik. Nem is úszták meg a csajok botrány nélkül a magamutogatást.

A feltűnést Carmit Bachar és Ashley Roberts keltette. Carmit, a vörös hajú szépség véletlenül (?) kivillantotta a mellét keveset takaró felsőjéből. Ashley azonban még nála is nagyobb bajban van. Neki ugyanis szupermini forrónadrágjából bukkant elő egy testrésze, melyet csak erotikus műsorokban szokás közönség előtt mutogatni.

A malájok nehezményezték a lányok szemérmetlen magamutogatását, ezért 3400 dollárnyi összegre bírságolták a Pussycat Dolls-t. Az indoklás szerint szexuálisan túlfűtött volt a koncert, ami megengedhetetlen.

Malajzia ugyanis a muszlim országok közé tartozik, ezért a fellépőkre szigorú szabályok vonatkoznak. A fellépők például válltól térdig semmit mutathatnak meg magukból, nem kiabálhatnak és nem is ugrálhatnak a koncerten.

A szigorú szabályok miatt mondta vissza koncertjét Beyonce Knowles is, és inkább a szomszédos Indonéziát választotta, ahol kedvére ugrabugrálhatott, és öltözködhetett a koncerten. Gwen Stefani azonban fejet hajtott a szabályok előtt, és tőle szokatlanul visszafogott öltözetben szórakoztatta a malájokat.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását