2024. április 19. - Emma

Sztárok segítenek a gazdátlan kutyákon

Az állatvédelem igen nagy gondban van. Hiába a most tíz éves "Állatvédelmi Törvény", a mentésre szoruló kutyák száma óriási, állami támogatás nélkül pedig lehetetlen feladatnak tűnik ennek a munkának a finanszírozása.
2008. április 21. hétfő 11:40 - Hírextra

Ezért gondolta úgy a MÚOSZ Állatvédő Szakosztálya a Német Juhászkutya Fajtamentő Alapítvánnyal, hogy egy hatalmas kutyás show-val hívja fel a figyelmet a megoldhatatlannak tűnő problémákra. Ehhez kértek – és kaptak támogatást a hazai sztárvilág állatbarátaitól.

Április 27-én 13-tól 17 óráig soha nem látott méretű örökbefogadó napra invitálják a sztárok és az állatvédő szervezetek az állatbarátokat a Budapest X. Hangár u. 2 alatti Happy Dog Kutyaiskolába.

Többek között Csonka András, Falusi Mariann, Lang Györgyi, Sváby András, Judy, Tornóczky Anita, Vujity Tvrtko, Papp Gergely segítenek gazdát keresni a sintértelepekről mentett kutyáknak. Ezen a napon kilenc állatvédő egyesület keres jó gazdákat a védenceinek. Német juhászkutyák, boxerek, vizslák, dogok, rottweilerek, spitzek , keverékek és még sok más kutyafajta várják, hogy rájuk mosolyogjon a szerencse és végre ők is otthonra találjanak.

A hangulatról többek között a Pa Dö Dő, a Groovehouse, Kovácsovics Fruzsina és Janicsák Veronika gondoskodik, a műsorvezető Vujity Tvrtko lesz.

A kutyás show-t professzionális kutyás bemutatók színesítik, és most először kerül sor a mentett fajtatiszta kutyák, valamint keverékek szépségversenyére is.

Igazi családi kutyás programra várnak tehát a szervezők minden kutyabarátot.


Részletes információ:
www.nemetjuhaszkutyamentes.eu

Forrás: MTI-OTS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását