2024. május 5. - Györgyi

A Csillag születik versenyzője szerepet kapott

Ádok Zoltán, a tehetségkutató versenyzője musicalben csillogtatja tudását. Kiscsillag játszik a Józsefben. A Madách Színházban már két hónapja gőzerővel folynak a József és a színes, szélesvásznú álomkabát című Webber musical próbái. A darabban Ádok Zoltá
2008. április 29. kedd 10:30 - Hírextra
- Pont az első elődöntő előtt volt a meghallgatásom, a József musialre, és jóval később tudtam meg, hogy megkaptam az egyik testvér, Lavy szerepét.

Webber pályájának első színpadi szerzeménye ez a darab, amit évtizedek óta nagy sikerrel játszanak világszerte, és minden bizonnyal a május végi bemutató az idei év egyik nagy musical-szenzációja lesz. Zoli életében viszont biztosan egy jelentős állomás ez a szerep.

- Nagyon örülök, hogy belekerültem a Józsefbe. Nehéz volt visszakerülni Magyarországra, mert hat évig külföldön voltam és kialakult egy csapat, amibe nehéz volt bejutni. De nagyon jó a csapat és igazán boldog vagyok.

Zoli életében midig is a musical játszotta a főszerepet. Számos magyar zenés darabban szerepelt már korábban, és évekkel ezelőtt egy nagy vágya vált valóra azzal, hogy külföldi musicalekben is megmutathatta tehetségét.

- Először Svájcba kerültem a Fame című musicalbe, amire Bécsben volt a meghallgatás, aminek nagyon örültem.

Ezt követően Zoli Európa színpadain táncolt és talán arra a legbüszkébb, hogy Berlinben, a Macskákban is játszott. Itt együtt dolgozott az eredeti angol előadás koreográfusával is.

A macskák után Zoli vízre szállt. Három évig dolgozott az Egyesült Államokban, óriási óceánjáró hajókon, musical show-kban. Ezt követően tért haza és indult el a Csillag születik című tehetségkutatón.

- A Csillag születik szerencsét hozott, mert az egyik lemezkiadó felajánlotta, hogy szeretne velem egy lemezt kiadni, ami igényes pop zene lesz, amire jól lehet táncolni.

Ádok Zoli a színházi próbák mellett tehát szabadidejében lázasan készül az első lemezére is. Az egykori kiscsillag pályája tehát elindult felfelé és szívből reméli, hogy ezek a lehetőségek még sok újabbat hoznak majd számára.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását