2024. május 3. - Tímea, Irma

Drew Barrymore feleség lesz

A sokat csalódott színésznő harmadszor is kimondja a boldogító igent. Hollywoodban azt suttogják, Drew Barrymore újra oltár elé áll. A színésznő és szerelme, Justin Long 2007 őszén ismerkedtek meg, de ez nem gátolja őket abban, hogy ilyen rövid idő után h
2008. május 23. péntek 21:58 - Hírextra
A szerelmeseket egy szemtanú hallgatta ki, amikor egy meghitt étteremben romantikáztak kettesben. – Nagyon közel ültek egymáshoz, nehezen lehetett meghallani, miről beszélnek. Justin azt mondta Drew-nak, hogy beszélni fog egy esküvőszervezővel, és szeretné, ha a gyűrűket is megvennék. Drew azonban azt szeretné, ha meglepetés maradna az eljegyzési gyűrű, ezért inkább Justinra bízza a választást – mesélte a pletykás kedvű férfi.

A szerelmesek tavaly ősszel a He's Just Not That Into You (Annyira nem jössz be neki) című film forgatásán jöttek össze. Justin még nem volt nős, Drew azonban már kétszer is, így ezúttal talán jól meggondolta, valóban férjhez akar-e menni.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását