2024. április 20. - Tivadar

Popcorn-díj a No Thanxnek

Három trófea is jutott a múlt évi teljesítményéért Rihannának. A hazai énekesek közül Popcorn-díjat kapott Mark, az együttesek közül pedig a Hooligans és a No Thanx a 2007. évi produkciója alapján. A legnépszerűbb hazai és külföldi énekeseket és zenekarok
2008. május 24. szombat 07:53 - Hírextra
A figyuzz.hu honlap tájékoztatása szerint rengeteg szavazat érkezett a különböző zenészekre. Rihanna, aki évek óta a rhythm and blues legjobbjai között szerepel, a Popcorn olvasóinak is kedvenc előadója volt 2007-ben. A rendkívül csinos énekesnőé volt 2007 legnépszerűbb külföldi dala, az Umbrella, s az év legjobbja volt a dalból készített klip is.

A hazai együttesek közül tavaly az olvasók kedvence a No Thanx együttes volt, az év énekese Mark, aki télen Fonogram-díjat is nyert, 2007 kedvenc magyar énekesnője Lola. A kedvenc magyar rapelőadónak a magazin olvasói L.L. Juniort, az év hazai rockegyüttesének a Hooliganst szavazták meg.

A múlt év hazai slágere Josh és Jutta Zakatol a szívem című dala, kedvenc klipje a Stáb: Élünk, ahogy bárki című produkciója, a 2007-es év kedvenc televíziós személyisége pedig Sebestyén Balázs.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását