2024. május 4. - Mónika, Flórián

Gyerekparadicsom a Hajógyári-szigeten

A nyár legnagyobb ingyenes családi rendezvénysorozata május 31-én kezdődik és egészen július 6-ig tart: a T-Com Gyerekszigetre 12 nyertes szervezet pártfogoltjai juthatnak el a támogatók által biztosított buszokkal.
2008. május 27. kedd 17:55 - Hírextra
Fontos szempont volt, hogy olyan gyerekek is eljöhessenek a rendezvényre, akik a Budapesttől való távolság vagy szociális helyzetük miatt ezt nem tehetnék meg egyébként. Ezért a Nonprofit Információs és Oktatási Központ (NIOK) és a T-Com pályázatot írt ki nonprofit szervezetek és intézmények számára. A pályázat eredményeként 12 vidéki szervezet számára nyílt lehetőség arra, hogy a T-Com által biztosított 35 fős busszal egy-egy hétvégi napon a rászoruló gyerekeket a Hajógyári-szigetre utaztassák.

Május 31. és július 6. között hétvégenként a Hajógyári-sziget óriási szabadtéri játszóházzá alakul, ahol a különböző korosztályhoz tartozó gyerekek a szórakoztató programok között választhatnak.

A T-Com idén Meseparkot is épít, ahol a gyerekek mesék szereplőiként játékos próbatételek során találkozhatnak kedvenc hőseikkel.

Folyamatosan frissülő információk olvashatók a programokról a www.sziget.hu/gyereksziget weboldalon.

A szigetre kerékpárral érkezők díjmentesen vehetik igénybe a rendezvény területén megtalálható kerékpártárolókat és ingyenesek lesznek az érték-, illetve a csomagmegőrzők is.

A gyerekek érkezéskor uzsonnacsomagot kapnak, a nap végén pedig sok-sok élménnyel és apró ajándékokkal térhetnek haza - tájékoztatta az MTI-t a T-Com.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását