2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Freire Szilvia vállalja csináltatott melleit

Freire Szilvia őszintén vallott szépészeti beavatkozásáról és sikerének titkáról. A szépség először is beismerte, decemberben mellnagyobbító műtéten esett át, de ezen kívül soha, semmilyen változtatást nem csináltatott magán.
2008. május 29. csütörtök 19:54 - Hírextra
- A mellműtétemet eddig sem titkoltam, már az előválogatáson is elmondtam a jelenlévőknek, kérdés nélkül – mondta a Cool stúdiójában Leonak.

Ettől függetlenül Szilvi úgy gondolja, a baeavatkozásnak semmi köze idei győzelméhez, hiszen saját bevallása szerint emeleett is rengeteg változáson ment keresztül: fejlődött a színpadi mozgása és az önbizalma is helyreállt. Azt is kifejtette, külön büszkeséggel töltötte el, hogy idén ő vitte el a pálmát, hiszen a tavalyi versennyel szemben idén sokkal erősebb volt a mezőny. Ezután arról faggatta Leo a királynőt, hogyan telnek a hétköznapjai a verseny óta. - Rengeteg interjút adok és nagyon sok a médiaszereplés is. Emellett fotózásokon is részt szoktam venni, így nagyon fáradt vagyok – mondta Szilvi a Cool délutáni műsorában.

Fáradtság azonban csöppet sem döntötte le a lábáról, úgy érzi, felkészült arra, hopgy méltó módon képviselje hazánkat a világversenyen, és bár van még mit csiszolnia tudásán, folyamatosan fejlődik és tanul.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását