2024. április 16. - Csongor

Jim Carrey megható vallomása

A színész állítása szerint párja autista kisfia, Evan tanította meg őt szeretni. Jim Carrey és Jenny McCarthy már régóta egy pár, de a színész csak most nyilatkozott először Jenny 5 éves kisfiáról, Evanról. A kisfiú súlyos autizmussal küzd, és Jim igencsa
2008. június 8. vasárnap 08:45 - Hírextra
A grimaszmester nemrég úgy nyilatkozott: Evan tanította meg őt szeretni.

- Evan megmutatta nekem, mit jelent az élet. Nélküle még azt sem tudnám, hogy Jenny mennyire jó lélek – mondta a színész, aki a napokban egy washingtoni tüntetésen vett részt. A demonstrációt azért tartották, hogy felhívják a figyelmet az oltóanyagokból származó mérgek veszélyeire.

A vígjátékok sztárja nagyon is komolyan veszi az ilyen megmozdulásokat. – Gondoskodni akarok a bolygónkról és a gyerekeinkről, ezért itt a helyem – magyarázta a részvétel okát Jim.

Szerelme, Jenny McCarthy már hosszú ideje harcol a mérgező oltóanyagok ellen, mert a legfrissebb kutatások szerint közük van az autizmus kialakulásához is. Jenny könyvet is adott ki ennek kapcsán. A könyv "Hangosabb a szónál: Egy anya az autizmus gyógyítása felé vezető úton" címmel jelent meg.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását