2024. április 19. - Emma

Vetkőzz és fogyj!

Tombol a nyár, mindenkin kitör a fogyókúra-láz, amihez hozzátartozik a sport és a mozgás is. Viszont a legtöbb ember már régen megunta a sima aerobicedzéseket és a konditermeket, így nehezen is szánja rá magát ezekre
2008. június 27. péntek 19:05 - Zelenij Linda
Ám itt az unalmas edzések ellenszere, amit már egyre többen próbálnak ki. Pirner Alma ugyanis úgy döntött, hogy megosztja tánctudását és a csábítás művészetét a magyar nőkkel és lányokkal. Így megnyitotta tánciskoláját, ahol többek között sztriptíz-aerobickot és rúdtáncot is tanít.
Ezzel az új divattal kapcsolatban kérdeztük a sztriptíz világbajnok Pirner Almát.

Mikor kezdtél el tánccal foglalkozni?

Hat éves korom óta táncolok, igaz akkoriban még csak hobbi szinten csináltam. Szinte minden műfajt kipróbáltam, ami csak beletartozik a tánc kategóriába. Szívemhez a revü világa áll a legközelebb. Tizenhét éves korom óta színpadon dolgozom, az elmúlt tíz évben pedig bejártam az egész világot erotikus showműsoraimmal. Turnéztam már Ausztráliában, Kanadában, sőt Új-Zélandon is.

Mikor és miért nyitottad meg a tánciskoládat?

Az ötlet körülbelül öt évvel ezelőtt született meg, amikor Amerikában jártam, ugyanis ott nagy népszerűségnek örvend a sztriptíz-aerobic és a poledance. Úgy éreztem, a magyar lányok is vevők lennének erre, és úgy gondoltam, hogy én hitelesen tudom oktatni, ugyanis nemcsak sztriptíz világbajnok vagyok, hanem aerobicoktatói végzettségem is van.
Így nagyjából három és fél éve megalapítottam Magyarország első erotikus, sztriptíz és rúdtánc iskoláját. Mivel igen nagy sikere volt, így két hónappal ezelőtt megnyitottam a másodikat is.

A tánctudáson kívül mást is szeretnél átadni a tanítványaidnak?

Legfőbb célom az oktatással, hogy a nők és a lányok megismerjék és elfogadják önmagukat, nyitottabbá váljanak, egyszóval a testtudat és az önkép formálása a lényeg. Ugyanis a szexi mozgásforma, mint amilyet tanítok, jó hatással van a nőiességre, akár öltözködés, akár mozgás tekintetében. Emellett vannak külsősök által tartott tanfolyamok, például személyre szabott smink- és imagetanfolyam, ami sokat segít abban, hogy jobban érezzük magunkat a bőrünkben.

Szerinted miért jön egyre több lány hozzád táncolni?

Szerintem mindenkiben meg van a vágy, hogy kipróbálja magát egy új és izgalmas mozgásformában. Ráadásul nem kevés fizikai erőre van hozzá szükség, ezért remekül erősít, jó alakformáló és persze szórakozató is. Sokat szoktunk nevetni az órákon. Emellett sokan jönnek azért is, mert kíváncsiak rám, és úgy gondolják, tudok nekik újat mutatni és tanítani.

Melyik típusú óra a legnépszerűbb?

Szerencsére mindkét tánciskolámban teltház van, mert a lányok mindkét műfajt kedvelik. Úgy tűnik, itt mindenki megtalálja a kedvére valót. Aki bevállalósabb és szereti a nagyobb kihívásokat, az a rúdtáncot választja, aki inkább a lazább órákat szereti, az többnyire a sztriptíz-aerobicra jön.
Van lehetőség magánórákra is, ahol általában önálló műsorszámokat koreografálunk, ami lehet magáncélú, de megállja a helyét színpadon is. A lánybúcsús vagy szülinapos óráknak is nagy sikerük van. Ezek lényege, hogy az ünnepeltet a barátnői meglepik egy forró és erotikus tánc- vagy egy rúdtáncórával, miközben fényképezgetnek, videóznak és kapnak egy ajándék „welcome drinket” az iskolánktól.



Ha valaki megkér, hogy szeretne ezzel a műfajjal komolyabban foglalkozni, szoktál segíteni elhelyezkedni vagy elindulni a pályán?

Bár nem vagyok sem ügynök, sem menedzser, tanácsokat szoktam adni, ha kikérik a véleményemet. Szívesen segítek smink tippekkel, koreográfiával, vagy segítek kitalálni a jelmezt. Tudok adni támpontot is, hogy és merre érdemes elindulni, vagy hogy hol, mik az elvárások. De ez a tippek adásában ki is merül, munkaközvetítést nem végzek.

Ki volt, vagy ki a legextrémebb diákod?

A legidősebb tanítványom például 60 éves volt, aki megkért, hogy csináljunk egy showt a párjának. Ő nagyon édes volt.

A legfiatalabb egy 14 éves kislány volt, akit az anyukája hozott el a táncórára, hogy nőiesedjen egy kicsit, mert egy kifejezetten fiús volt. Egy évvel később teljesen megváltozott. Elkezdett magas sarkúban járni és nőiesebb ruhákat vett. Nagyon jó érzés volt látni a változást. Fontos hozzátenni, hogy a csoportos órákon nincsen vetkőzés, így a fiatalkor nem akadály.

Egy másik emlékezetes eset volt még az, amikor egy hölgy magánórákra jelentkezett. Azt mondta, a párjának szeretne egy műsort. Az igazi meglepetés akkor jött, amikor pár órával később kiderült, hogy a lányokat szereti, és ezen belül engem is. Bár engem nem könnyű sokkolni, vagy zavarba hozni, így elmagyaráztam neki, hogy nem az esetem.

Kiknek ajánlanád a tánciskoládat?

Mindenkinek, aki kedvet érez egy új, szórakozató és nőies mozgásformához, aki szeretné az önbizalmat növelni, a nőiességét fejleszteni, meglepni a párját egy profi showműsorral, egyszóval minden nőnek.


A beszélgetés után kedvet kaptam és beálltam egy rúdtáncórára, hogy kipróbáljam, és megtudjam miért is olyan népszerű ez az új sportág. És bátran állíthatom, hogy a sport igen találó jelző, mivel másnap a kávéscsészét sem tudtam megemelni, olyan izomlázam volt. Sőt, olyan izmaimat is igen intenzíven éreztem, amikről azt sem tudtam, hogy léteznek. Az óra hangulata egyébként egészen fergeteges volt. Elsősorban különféle rúdon forgásokat tanultam, és meg kell hagyjam, nagyon jól szórakoztam. Azt hiszem, nem ez volt az utolsó órám.

Aki kedvet kapott hozzá, látogasson el a www.dollhouse.hu oldalra további információkért.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását