2024. április 19. - Emma

Szupermodellből kertész

Botrányhősként és modellként már leszerepelt, most egy újabb oldalát mutatta meg. Aki akar, az tud – mondhatnánk Naomi Campbell legújabb fotójára pillantva. A szupermodell ugyanis úgy döntött, hogy ezúttal a jó oldaláról mutatkozik be, ezért puszta
2008. július 15. kedd 07:16 - Hírextra
Az eseményt a nigériai fővárosban, Abujában rendezték meg. A szervezők egymillió facsemete ültetésével akarják felhívni a figyelmet a környezetvédelemre, és mintegy mellékhatásként zöldíteni a várost.

Naomi ültette el tehát az első kakaófát a kezdeményezés nyitónapján. Azt nem tudjuk, hogy a rendezvény szervezőinek hogy volt bátorságuk éppen a dührohamairól hírhedtté vált modellt választani, de így utólag azt mondhatjuk, minden a lehető legjobban sikerült.

Az ünnepélyes ültetésen Ozwald Boateng tervező is hivatalos volt. Neki nem fát kellett ültetnie, hanem szerencséjére (vagy szerencsétlenségére) beszédet kellett mondania. Naomi egyébként szokatlanul kedvesnek és segítőkésznek bizonyult, és még az sem zavarta, hogy hófehér ruhája – amely nem éppen kertészviselet – csupa kosz lett.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását