2024. április 23. - Béla

Nem forgat többet Tom Cruise

Tom Cruise az idén ünnepelte filmes pályafutása huszonötödik évfordulóját. A színészt pár hónapja az Oprah-showban barátai és rajongói köszöntötték a jeles nap alkalmából. Akkor is nyilvánvaló volt, hogy a sztár csillaga már korántsem tündöklik olyan fény
2008. augusztus 24. vasárnap 08:39 - Hírextra
Ezt maga az érintett is tudja, hiszen a napokban meglepő bejelentést tett a közeli barátok előtt.

- Nem vállal több filmszerepet, mert a neve már nem garancia a sikerre. Az igazán nagy filmekhez nem őt kérik fel, a többiben pedig Tom nem akar szerepelni. Nagyon maga alatt van mostanában – árulta el az egyik jóbarát.

A szakértők egybehangzó véleménye szerint a színész pechszériája azóta tart, amióta a szcientológia megszállottjává vált. Népszerűtlenségét tovább növelte, amikor feleségül vette a nála jóval fiatalabb Katie Holmest. A lány megpróbáltatásait látva klubok szerveződtek, ahol a tagok Szabadítsátok ki Katie-t! feliratú pólóban demonstráltak Tom embertelen bánásmódja ellen.

Mrs. Cruise azóta úgy tűnik, a sarkára állt. Mikor augusztus 11-én megjelentek a Trópusi vihar premierjén, mindenki megdöbbenten vette tudomásul, hogy a szerencsétlen kis Katie érett, felnőtt nővé vált. Szinte úgy vonszolta maga után Cruise-t, aki láthatóan nagyon maga alatt volt egész este.

A meghívottak elmondása szerint Katie egész végig úgy viselkedett, mint egy díva, és sokkal határozottabb volt, mint valaha. – Szerintem nem tart már sokáig ez a házasság – adott hangot véleményének az egyik vendég.
Forrás: RTL Bulvár
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását