2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kínos az orális szex

Miközben pasid orálisan kényeztet, úgy érzed, pisilned kell? Vagy előfordul ez más fajta szexuális tevékenység közben is? Először csak kicsit zavart, de most már annyira, hogy kerülöd ezeket a helyzeteket? Pedig ez egy teljesen normális és természetes érz
2008. szeptember 26. péntek 08:24 - Hírextra
A magyarázat

Képzeld el úgy a nemi szervedet, mint egy csomópont. Az idegvégződések, az izmok és minden szövet azon dolgozik, hogy ellássa alapvető feladatát: a húgyhólyag ürítését, az orgazmus érzését, és mindenféle szexuális aktus élvezését. Néha egy-egy szervnek két feladata is van, amit akár egyszerre is elvégez. Például a pisilést és az orgazmust. Ez történik akkor is, amikor közel jársz a csúcshoz, ugyanis ilyenkor rajtra készen állnak a testrészeid, és ezért érzed az ingert. Mind a férfiaknál, mind a nőknél természetes jelenség, és egyáltalán nem kell, hogy frusztráljon.

A megoldás

De attól, hogy úgy érzed, még nem biztos, hogy tényleg bepisilsz. Ha viszont mégis, találj ki egy hasznos cselt magadnak. Például, amikor már belemelegedtetek, menj ki egy percre a mosdóba, hogy könnyíts magadon! Orális szex közben is nyugodtan megteheted, hiszen az érv nyomós: így tovább bírod majd!

Ha mégis megtörtént

Ha orális szex közben, vagy csak az izgatás során történik, akkor valószínűleg a párodnak is feltűnik majd, míg a közösülés hevében elvész ez az apróság. Ha megtörtént, akkor sem kell aggódnod! Mással is előfordul, aggodalomra nincs okod! Próbálj meg önfeledten nevetni rajta, és nehogy emiatt szexelj kevesebbet!

Technikai segítség

Mindig, amikor úgy érzed, rád tört az inger, próbálj meg ellazulni, lehiggadni kicsit. Így elmúlik, és nem mindig éled újra! A szex pedig csak még tovább tart majd!
Forrás: netbulvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását