2024. április 29. - Péter

Kislánya örökölte a színész összes vagyonát

A januárban elhunyt Heath Ledger kislánya örököli apja minden vagyonát - jelentette be a filmszínész apja egy ausztrál napilapban.
2008. szeptember 29. hétfő 17:50 - Hírextra
Az ausztrál származású Ledger még kislánya, Mathilda Rose születése előtt, 2003-ban készített egy végrendeletet, amelyben mindenét szüleire és három lánytestvérére hagyta.

A Brokeback Mountain és A sötét lovag sztárja januárban véletlen gyógyszertúladagolás következtében örökre elaludt New York-i lakásában.

Apja, Kim Ledger vasárnap megjelent nyilatkozatával egyértelművé tette, hogy a család döntése alapján minden pénzt a kétéves Mathilda kap. A gyászoló apa a The Sunday Timesban közölt interjúban hangsúlyozta, hogy a kislány anyja, Michelle Williams a híresztelésekkel ellentétben semmiféle követelést nem támasztott az örökséggel kapcsolatban.

A színész és Williams még 2007 szeptemberében felbontották eljegyzésüket.
Az öt éve írt végrendelet 145 ezer ausztrál dollárról (közel 20 millió forint) szólt, viszont a színész vagyonát több mint húszmillió ausztrál dollárra (2,7 milliárd forint) becsülik - állította az újság.

A végrendelet végrehajtásával megbízott Mark Dyson nem volt hajlandó elárulni, hogy tulajdonképpen mennyit is örökölt Mathilda.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását