2024. április 20. - Tivadar

A nők miatt

"Nőknek szóló film, nő rendezésében, mely lányokról, barátnőkről, anyákról beszél. Ez a siker felébresztette a stúdiókat. Rájöttek, hogy létezik egy női közönség, amely szórakozni akar" - így vélekedett Meryl Streep, a Mamma mia! című, ABBA-dalokon alapul
2008. szeptember 30. kedd 10:55 - Hírextra
A film, amely Olaszországban pénteken kerül a közönség elé, máris óriási kasszasiker világszerte, az 500 millió dolláros (84,7 milliárd forint) bevétel felé száguld.

A világhírű amerikai színésznő ennek kapcsán emlékeztetett arra, hogy "a filmek nagy része férfiaknak készül, és nem tulajdonítanak nagy jelentőséget annak, hogy a nők megnézik-e vagy sem." A Mamma mia! esetében azonban az arányok megfordultak. "Vannak férfiak a történetben, de talán nekik nem olyan fontos, hogy lássák" - tette hozzá Streep.

A filmben az eddigi pályafutása során elsősorban drámai szerepeiről ismert színésznő (A francia hadnagy szeretője, Sophie választása, Romok között, A szív hídjai) a híres svéd popegyüttes dalaira táncol, énekel, elengedi magát a társulattal együtt, amelyben többek között Pierce Brosnan, Colin Firth, Julie Walters és Stellan Skarsgard kapott helyet.

"E film eljátszása pályafutásom e pillanatában kihívás volt, de egyben nagy öröm is. Énekelni, táncolni, játszani egy csodálatos görög szigeten három szép férfival olyan, mint egy megvalósult álom - Mamma mia!" - kiáltott fel Meryl Streep, aki arra a kérdésre, hogy a három férfi közül volt-e kedvence, így válaszolt: "Nem - minden nap más volt."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását