2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Mesefesztivál, bábszínház, kézműves játékok

Kézműves foglalkozások, hagyományőrző játszóház és bábelőadások mellett japán papírszínház, könyv- és dobozkészítés várja az érdeklődőket szombaton Budapesten a Krisztina téren, a Naphegy Kiadó mesefesztiválján.
2008. október 2. csütörtök 11:33 - Hírextra
A könyves műhely közlése szerint a Gesztenyésligetben a programok délelőtt fél 11-től várják a mese- és játékkedvelő gyermekeket szüleikkel; zenés bábelőadás szórakoztatja a publikumot Sárkány a lépcsőházban címmel, majd Kun Fruzsina dedikálja az általa illusztrált mesekönyveket az olvasóknak. Az érdeklődők játékos anyanyelvi képességfejlesztő foglalkozáson is részt vehetnek, majd megtekinthetik az Egérparádé című bábjátékot.

A kiadó e napon nyíló Krisztina téri boltja, az Anno is színes napot kínál közönségének: a látogatók egyebek mellett beszélgethetnek Bán Csabával Égi tünemény című könyvéről, de vizuális képességfejlesztő foglalkozás és könyvkészítés is szerepel a programok között.

Kiss Márton festőművész jávai mesékről és legendákról beszélget majd a gyerekekkel, Finy Petra költő és Holló Anna illusztrátor a Parajos gőte és egyéb furcsaságok című könyvüket mutatják be a közönségnek. A könyvesboltban Kun Fruzsina festőművész meseillusztrációiból összeállított kiállítás is látható, de a játék- és könyvvásár is a helyszínre csalogatja majd a gyerekeket.

A boltban a galériát a gyerekeknek alakították ki, ahol játszhatnak, olvashatnak, könyveket nézegethetnek, foglalkozásokon vehetnek részt, de akár heverészhetnek is, amíg szüleik a kínálatból válogatnak.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását