2024. április 19. - Emma

Grillsütőn égették el a nyagymamát

Kerti grillsütőjén hamvasztott el - több részletben - egy 84 éves asszonyt a családja, hogy halála után is élvezhessék nyugdíját.
2008. október 16. csütörtök 14:07 - Hírextra
Az eset Kaliforniában történt. Az idős hölgy még tavaly decemberben hunyt el - családja elmondása szerint - természetes halállal. 50 éves lánya és 30 éves unokája úgy döntöttek, kár volna veszni hagyni nyugdíját, ezért aztán eltüntették a holttestet "házi hamvasztással" a kerti grillezővel.

A minap azonban lebuktak, mert a szomszédok kezdték hiányolni a nagymamát, akinek utódai bő 25 ezer dollár (4,5 millió forintnyi) nyugdíjat vettek fel utána jogtalanul. A rendőrség letartóztatta a kettőst, akik azt vallották, hogy lényegében a "nagyi" végakaratát teljesítették, mivel mindig azt hajtogatta, hogy otthon szeretne meghalni és hamvasztást kér majd.

Azt nem mondta, hogy az utóbbi is otthon legyen. A rendőrség ugyan elhiszi, hogy a nénit nem ölték meg, de azért megpróbálja kideríteni halálának pontos körülményeit.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását