2024. május 2. - Zsigmond

Turnéra indul a Budapest Bár

Turnéra indul a hazai sztárénekeseket felvonultató Budapest Bár együttes: a Farkas Róbert által létrehozott formáció, amely régi magyar slágerekkel, kávéházi hangulattal hódította meg a közönséget fennállásának csaknem egy éve alatt, október 28-án, kedden
2008. október 24. péntek 13:45 - Hírextra
Mint azt Gáncs Andrea, a zenekar menedzsere az MTI-nek elmondta, a szegedi koncert után november 6-án Budapesten, a Művészetek Palotájában folytatódik az őszi turné, november 12-én Sopronban, a Liszt Ferenc Konferencia és Kulturális Központban, november 19-én Dunaújvárosban, a Bartók Kamaraszínházban, november 26-án pedig Keszthelyen, a Balaton Színházban csendülnek fel a régi dalok.

A Budapest Bár tagjai eredetileg csak egy-két koncertre gondoltak elfoglaltságaik és egyeztetési problémáik miatt - árulta el Gáncs Andrea, felidézve, hogy a formáció sikeres koncertet adott a Volt fesztiválon, a Veszprémi Utcazene Fesztiválon, a Petőfi Irodalmi Múzeum kertjében és a Szigeten, a Magyar Dal Napján is.

Megjegyezte: nagy megtiszteltetés az együttes számára, hogy az őszi turnén bemutatkozhat a Művészetek Palotájában, a Bartók Béla Hangversenyteremben is.

A zenekar december 17-én ünnepli majd egyéves születésnapját Budapesten, a Katona József Színházban, ahol tavaly decemberben lemezbemutató koncertjét tartotta - tette hozzá Gáncs Andrea.
A népes formáció repertoárján olyan régi slágerek szerepelnek, mint az Egy kis édes félhomályban, a Köszönöm, hogy imádott és a Halálos tavasz. A dalokat az "alapzenekar" - Farkas Róbert (hegedű), Farkas Mihály (cimbalom), Ökrös Károly (tangóharmonika, zongora) és Farkas Richárd (bőgő) - mellett Frenk (Hiperkarma), Keleti András (Colorstar), Kiss Erzsi (Egy Kis Erzsi Zene, Erik Sumo), Kiss Tibor (Quimby), Kollár-Klemencz László (Kistehén tánczenekar), Lovasi András (Kispál és a Borz), Németh Juci, Ruttkai Bori (Specko Jedno), Szalóki Ági és Szűcs Krisztián (Heaven Steeet Seven) énekli.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását