2024. május 2. - Zsigmond

Eva Mendes kivan a konditermektől

A modell rosszul van, ha konditermet lát, de az étvágyának sem bír megálljt parancsolni.
2008. október 25. szombat 19:23 - Hírextra
Eva Mendesnek nem fűlik a foga a testedzéshez, pedig érzi, hogy szüksége lenne rá. A Calvin Klein reklámarca csak nagy ritkán tudja rávenni magát arra, hogy felkeressen egy konditermet.

- Hetente egyszer azért kondizom is, de utálom. Tömören: kellemetlen, zajos és annyira unalmas. Hányinger fog el, ha arra gondolok, hogy valami borzalmas techno zenére ugráljak egy taposómalomban – indokolta a fitnesz iránti ellenszenvét a sztár.

Egy modell azonban nem teheti meg, hogy ne foglalkozzon a külsejével, ezért Eva is megtalálta a módját annak, hogy jól is érezze megát, és a teste is karban legyen tartva. – Imádok futni. Általában Los Angelesben, a házam körül futkározom a kutyámmal vagy a szomszédommal. Gyakran hegynek felfelé megyek, hogy ezzel is nehezítsem a feladatot – mesélte a 34 éves szépség.

Eva az étkezési szokásait is megosztotta a brit Glamour magazinnal. – Egyáltalán nem foglalkozom azzal, mit eszem. A kocsimban hat tábla csokoládé lapul, és mind arra vár, hogy felfaljam őket. Ha megkívánok egy pizzát, akkor mindig megígérem magamnak, hogy büntetésből harminc perccel többet sportolok másnap. Néha betartom, néha nem – vallotta be a modell.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását