2024. április 19. - Emma

Lagzira gyakorolnak a fiatalok

Zac Efron és Vanessa Hudgens meghitt pillanatokban várják a premiert.
2008. október 26. vasárnap 08:59 - Hírextra
A High School Musical sztárjai, Zac Efron és Vanessa Hudgens meghitt pillanatokban várják a premiert. Az MTV TRL adásában meséltek a film részleteiről, a forgatásról, majd keringőzni kezdtek a rajongók nagy örömére.

Vanessa gyönyörű szürke ruhában, fekete blézerben ragyogott, Zac pedig sportosan lezser barna kabátot, fekete pólót, és farmernadrágot viselt. A színésznő és a fiatal színész kéz a kézben próbálta a keringő lépéseit, majd a TRL koreográfusa Lyndsey Rodrigues segített nekik.

– Tökéletesen csináljátok, és majd egyszer hálásak lesztek nekem ezért. Jó lecke lesz a lagzitokra! – viccelődött Lyndsey.

Vanessa a keringő után azt nyilatkozta, hogy a „HSM: Végzősökben” nem okozott neki gondot a tánc, bár most a klasszikus keringő kicsit megfogta. A szakértők szerint viszont tökéletesen elsajátította a lépéseket és a tartást is.

– Rengeteg új zene, tánc és statiszta segíti a film sikerét. Az egyik jelenetben keringőznöm kellett, de nem gondoltam volna, hogy még most is ilyen jól fog menni – szerénykedett a fiatal sztár.

Zac október 18-án ünnepelte 21. születésnapját, és a buli előkészületeiben Vanessa volt a legnagyobb segítsége. A család és a barátok a Los Angeles-i Pace étteremben ünnepelték a felnőtt férfit. A HSM szereplő, Ashley Tisdale, Jared Murillo és Amanda Bynes rengeteg ajándékot hoztak, többek között egy tucatnyi likőrt, hiszen az amerikai törvények 21 éves kortól engedélyezik az alkohol fogyasztását.

– Nagyon jól sikerült a buli. Örülök, hogy ilyen barátaim vannak, és türelmetlenül várjuk a pénteki bemutatót – áradozott Mr Bolton.

A fiatal színész azt is elárulta, hogy most duplán izgatott, nem csupán a HSM3 tartja lázban, de legújabb filmjének előzetese is. A Seventeen Againt április 17-én mutatják be a mozik.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását