2024. március 29. - Auguszta

Mozgás a wellness jegyében

A legnépszerűbb magyar és külföldi aerobic- és fitneszoktatók adnak órát, továbbá egészség- és életmód-kiállítás, valamint 14 féle ingyenes egészségügyi szűrővizsgálat várja a látogatókat a Budapest Expo D pavilonban november 8-án, az egészség és wellness
2008. október 31. péntek 16:59 - Hírextra
Az eseményt 2007 óta rendezik meg, de most először kapcsolódik kísérőrendezvényként a spa- és wellnesskiállításhoz, amelynek november 6. és 9. között ad helyet az F pavilon. Mint ahogy az esemény mottója is jelzi - Mozgás a wellness jegyében - a látogatók megismerhetnek mindent, ami a mozgással, az egészséges életmóddal kapcsolatos.

A délelőtt kilenc órától este hatig tartó rendezvény aerobic- és fitneszóráin a népszerű, keresett mozgásformák ugyanúgy megtalálhatók majd, mint az újdonságok, például a body art, amelynek alapja a jóga, de van benne gyógytorna és stretching is. A férfiaknak, nőknek, időseknek és fiataloknak egyaránt ajánlott body art a testi mellett szellemi és lelki tréninget is jelent. Aki kipróbálná, ne hagyja otthon edzőfelszerelését! - hangzott el a Kellogg's-Optiwell Fitbalance Egészség és Wellness nap pénteki sajtótájékoztatóján.

A Spa- és wellnesskiállításon a hotelek, szaunák, medencék és fitneszfelszerelések kínálata mellett ingyenes wellness-, fitnesz- és szépségszalonban kényeztethetik magukat a látogatók. Míg az Activlab Egészség Szigeten tanácsadók várják az érdeklődőket, illetve egészségügyi szűréseken lehet részt venni.

Ugyancsak november 6-9-ig rendezik meg a Hungexpo G pavilonjában a téli sportokat bemutató 18. Hó-showt, amelyen az idei legújabb technikai vívmányokkal és újdonságokkal találkozhatnak a látogatók. A Magyar Szigeten most először bemutatkozik be a hazai öt legjobb sípálya: Bánkút, Eplény, Kékestető, Mátraszentistván és Visegrád.

A mesterséges lejtőn kétóránként slide-bemutatók láthatók, míg a három méter hosszú műanyag sípályán síléccel, snowboarddal lehet végigsiklani, illetve tubingolásra vagyis hóraftingolásra is lesz mód.

Az eseményen a sípálya- és síszervizismeretekről, balesetmegelőzésről, síbiztosításról is szó esik a Síoktatók Magyarországi Szövetsége, a Magyar Sí Szövetség és a Síakadémia jóvoltából.
Az idei Hó-show exkluzív sztárvendége Fritz Storbl olimpiai bajnok alpesi síző, akivel a nyitónapon 10-16 óráig találkozhat a közönség a Síakadémia standján.

Az utolsó napon, november 9-én Európa legjobb testépítői versenyeznek, ugyanis a Magyar Testépítő és Fitnesz Szövetség az európai szövetség együttműködésével rendezi meg a BioTech USA IFBB Euro Elite Nemzetközi Testépítő és Fitnesz Kupát.

Ha a valakit inkább a telekommunikáció érdekel, annak sem kell csalódnia, mert ebben az időpontban zajlik a MobilShow-Info Market is.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását