2024. március 28. - Gedeon, Johanna

A Beatle és a "szörny"

Paul McCartney szerepelni fog a Shrek következő részében. A legendás zenész várhatóan egy új karakternek kölcsönzi hangját a zöld szeretnivaló szörnyről szóló, immár negyedik résznél tartó filmben.
2008. november 12. szerda 18:30 - paulson
A legfrissebb pletykák szerint nemcsak Sir Paul emeli a Shrek negyedik részének fényét hangjával, de lánya is szerepet vállalhat a történetben – igaz csak a filmzenében. A ex-Beatle 5 éves lánya, Beatrice enélkül is úszik a boldogságban a hírtől, hiszen kedvenc filmje a Shrek.

Ami Paul filmbéli karakterét illeti, a 2010-re tervezett film e részletéről még semmi hivatalosat nem lehet tudni. Lehet, hogy egy animációs film erejéig megvalósul a John Lennon szerzemény címe, és Sir Paul egy rozmárnak kölcsönzi hangját? Vagy Ringo Starrnak lesz igaza, és polipot (kerttel) alakít majd McCartney? George Harrison dala is lehet befutó: ez alapján Paulnak "csak a gitárja fog csendesen sírni".







Beatles, Wings, Shrek
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását