2024. május 4. - Mónika, Flórián

Pataky Attila nagy dobásra készül!

Pataky Attila nem csupán a hatalmas koncertjükre készül, valami egészen más is foglalkoztatja. Az Edda frontembere most minden idejét a próbateremben tölti, ugyanis egy év végi hatalmas koncertre készül.
2008. november 21. péntek 12:25 - Hírextra
Attilának nemcsak a hangját kell csiszolnia, hanem jó néhány bajnokságot lejátszani fiával. Gergő ugyanis egy egész éjszakán át tartó flipperezésre készül. Az énekes egyáltalán nem lepődött meg fia játék iránti rajongásán, bár egy kicsit sajnálja, hogy nem az ő nyomdokaiba lépett.

- Gergő egész pici gyermek volt, amikor meglepett azzal, hogy olyan játékokat összerakott, amiket én nem tudtam. Egy- két órát is képes volt egy helyben ülni, csoda volt ez számomra, mert én vagyok az, aki egyáltalán nem tudok egy helyben ülni. Szerintem ebből állt össze az, amit flipperben ő tud, és nagy szenvedélye lett.

Gergő a flipperezés mellett azért az Edda nótákat is kívülről fújja, ugyanis édesapja zenéje számára a másik legnagyobb szerelem.

- Ha nem is az első sorból, de oldalról végigszurkolom a koncerteket apunak. Én nagyon élvezem, mert szerintem ennél jobb dolog nincs, mint koncertre járni, élő koncertre, meg ugye flipperezni... - mondta gergő.

Attila nagyon büszke fiára, már csak azért is, mert neki soha nem volt türelme az ilyen jellegű játékokhoz. Most viszont nagy lelkesedéssel gyakorol az egész éjszakás őrületre. Még szurkolótáboruk is van, merthogy egy-egy családi összejövetel bizony hatalmas flipperbajnoksággal és némi nosztalgiázással végződik.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását