2024. március 29. - Auguszta

Férjhez megy a "fekete párducnő"

Naomi Campbell - az alakja és vad kirohanásai miatt fekete párducnak is nevezett amerikai divatmodell - Moszkvában is megjelent gyakori kísérője, a milliárdos orosz Vlagyiszlav Doronyin oldalán, és társasági hírek szerint már az esküvőjüket tervezgetik.
2008. november 26. szerda 09:28 - Hírextra
A 46 éves Doronyin a Capital Group építőipari holding társtulajdonosa, és külleme miatt az orosz James Bondként emlegetik.

A pár állítólag már megrendelte a gyűrűket és készül a menyasszonyi ruha, de hivatalosan még nem jelentették be terveiket. Mindenesetre a hét végén egy jótékonysági árverésen együtt voltak a moszkvai elit krémjének körében.

A Vogue című divatlap orosz nyelvű kiadása fenállásának 10. évfordulóját ünnepelte, s ebből az alkalomból különböző designerek tervezte Matrjoskákat - egymásba rakható, fából esztergált, jellegzetes orosz babákat - árvereztek el jótékony célra. Naomi Campbellt az Ives Saint Laurent stílusában készült baba ragadta meg, és kísérőjével folytatott rövid eszmecsere után meg is vette 8,5 millió forintnyi összegért.

Messze nem ez volt azonban a legdrágább darab: Valentyin Judaskin orosz divattervező matrjoskája százezer bő 20 millió forintért kelt el.A 31 darab különleges matrjoska közel 184 millió forintnyi bevételt hozott.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását