2024. március 29. - Auguszta

A műsorvezető nő szoknyában csinálja

A műsorvezető korizás közben sem hajlandó nadrágot húzni. Jégre vitték Horváth Éváékat. A műsorvezető és társai egy karácsonyi kisfilm kedvéért húztak korcsolyát, hiszen a felvételek egy jégpálya kellős közepén készültek. Zimány Linda kevesebb, Kinter Os
2008. december 18. csütörtök 14:58 - Hírextra
- Szánkózni baromi jól tudok, szóval ez a tepsi-popsi megy, korcsolyázni nem tudok... Síelni sem. Viszont lejövök mindenféle dombról.

Müller Attila viszont igazi profi, Mák Kata pedig még versenyt is nyert műkorcsolyában. Valkó Eszter egy kicsit már sutábban mozog a csúszós talajon, annál jobban szeret viszont hóembert építeni.

A műsorvezetők többsége imádja a karácsonyt és a telet is, talán csak Horváth Évának van már nagyon elege az ünnepeket kísérő őrületből. Szerencsére az idei Dominó Napon, amin ő is részt vett, megváltozott a véleménye.

- Idén először Hollandiában megérintett a karácsony. Hoztam is egy csodálatos fekete-fehér díszítést, azzal fogom feldíszíteni a fámat.

Még Orosz Barbi is korcsolyát húzott, pedig őt szinte kizárólag csak magassarkúban láthatjuk. Nadrágot azonban ezúttal sem viselt.

- Hatalmas meglepetés: ismételten szoknyában fogok korizni. Nadrágban én nem tudok, mert az olyan kötött.

A műsorvezetők remekül mulattak a jégen, a kisebb technikai problémákat pedig egymás segítésével hidalták át. Bár néha a nagy akarásnak nyögés a vége…
Forrás: netbluvar
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását