2024. április 24. - György

Nem elég kemény? Segítünk!

A férfiak gyakran gondolkoznak azon, hogyan lehet erősebb, hosszabban tartó, egyszóval hatékonyabb erekciójuk. Rengeteg kenőcs, gyógyszer, és eszköz van kereskedelmi forgalomban, ezek jó része azonban nem váltja be a hozzá fűzött reményeket. Ezért most is
2008. december 27. szombat 17:19 - Hírextra
Étkezz egészségesen!

Az erekció biztosításához sok energiára van szükség. A megfelelő vérellátottság elérése érdekében fogyassz sok szénhidrátot! Ezen kívül a Zink elengedhetetlen a tesztoszteron termeléséhez, megtalálod a májban, borsóban, és a tengeri herkentyűkben (vagy rosszabb esetben táplálékkiegészítő formájában).

Találd meg a megfelelő pozitúrát!

Az erekciós problémákon segíthet, ha jól választod meg a pózt. Ha a férfi van felül, a gravitáció ereje is segít a jobb merevedés elérésében, ellentétben a fordított helyzettel.

Csökkentsd az érzékenységet, hogy tovább bírd!

A korai ejakuláció elkerülése érdekében a legegyszerűbb óvszert használni, ami egyébként is ajánlott. Ha nincs szükséged óvszerre, próbálj rövid időre kikapcsolni és elterelni a gondolataidat.

Próbáld ki a gyűrűt!

A legtöbb pénisz hosszabbító eszköz fájdalmat okoz és nem elég hatékony, ellentétben a gyűrűvel, ami nem fájdalmas, és garantáltan működik, hiszen csapdába ejti a beáramló vért. A méret megnövelésére nem alkalmas, de hosszabb és jobb erekció érhető el vele.

Ügyelj a gyógyszerekre!

Bizonyos gyógyszerek, például a depresszióra vagy más, pszichés panaszokra alkalmazott szerek rossz hatással lehetnek a férfiasságra. Érdemes az adagolást óvatosan beállítani és a kezelőorvos tanácsát kérni.
Takarékoskodj az erőddel!
Ne fáraszd ki magad túl gyorsan, ismerd a saját korlátaidat.

Csak nyugodtan!

A szeretkezés által okozott stressz könnyen az erekciód kárára mehet. A feszültségnek számos oka lehet: félelem attól, hogy nem elég szép a tested vagy nem teljesítesz jól. A jelenség különösen az első alkalmaknál jellemző, és némi gyakorlással túl lehet lépni rajta.

Tartsd magad formában!

A hasizomgyakorlatok rendszeres végzése segít fenntartani az erekiót, ráadásul a formás test az önbizalmat is növeli, ezáltal csökken a "lámpaláz" és még jobb lesz az eredmény.

Csak finoman az alkohollal és a cigarettával!

A dohányzás lerontja a keringést, ezáltal közvetlenül hat az erekcióra, az ivás pedig zsibbadtságot okoz, sőt, akár prosztatagyulladáshoz is vezethet. Tehát ne a korsót fogd, ha őt is foghatod!

Ne maszturbálj túl sokat!

Bizonyára Miss Tökéletesnek szeretnéd tartalékolni az erődet, nem Miss Ötujjnak, ugye? Ha más nem, ez elég indok arra, hogy bevess némi önkontrollt.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását