2024. március 28. - Gedeon, Johanna

Kisteleki nem derülátó

Kisteleki István, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) elnöke elégedett a honi futball idei eredményeivel, de nagyon nehéz folytatásra számít.
2008. december 30. kedd 12:04 - Hírextra
"Ritkán mondok ilyet, de százszázalékosan elégedett vagyok az idei évvel - összegzett a sportvezető az MTI érdeklődésére. - Elindultak az MLSZ különböző programjai, a szövetség új útra tért, zökkenőmentesen zajlott le a struktúraváltás, és van egy válogatottunk, amelynek büszkék lehetünk a 2008-as eredményeire. Természetesen tisztában vagyunk azzal, hogy a továbbiakban sokkal többet és keményebben kell dolgoznunk."

Kisteleki hozzátette: a magyar futball gyorsabb fejlődésének a magyar futball a legnagyobb akadálya.
"A fejlődés üteme sokkal gyorsabb lehetne, ha nem kellene minden apróságért ilyen keményen küzdenünk. Óriási energiát emészt fel a legkisebb változások végrehajtása is, mert minden alkalommal óriási ellenállásba ütközünk. Azt gondolom azonban, hogy az eddigi eredmények minket igazolnak. Ezen az úton kell továbbmennünk, 2009 kiemelkedő eseménye lesz a telki edzőcentrum átadása. Úgy tűnik, sikerült minden problémát megoldani és időben, tavaszra elkészül a létesítmény.

Bízom benne, hogy a válogatott is folytatja remek szereplését és versenyben marad a világbajnoki selejtezőcsoportban a második helyért. A végső cél olyan nemzeti együttes kialakítása, amely állandósítja helyét a legjobb harminc között a világranglistán. Ennek elérése érdekében is megtettük az első kis lépéseket."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását