2024. május 20. - Bernát, Felícia

Minek egy 20 éves pincérlány-szeretőnek Jimi Hendrix gitárja?

Ronnie Wood a Rolling Stones gitárosa megvette Jimi Hendrix gitárját egy árverésen. Ez még rendben is lett volna, nem sajnáljuk a zenésztől egy pillanatig sem a hangszert. De ő elajándékozta egy 20 éves pincérlánynak.
2009. január 13. kedd 19:10 - paulson
Ronnie Woodnak 13 ezer fontjába (ez körülbelül 4 millió forint) fájt Jimi Hendrix gitárja. Nekünk meg az fáj, hogy minden idők egyik legnagyobb gitárosának hangszere egy 20 éves hölgy kezei közt landolt. Biztos tehetséges, habár a gitártudásában annyira nem bízunk, hiszen a hírek szerint tanórákra vette meg Ronnie a nála több mint negyven évvel fiatalabb lánynak a gitárt.

Hogy egy kezdőnek miért nem felel meg egy sima mezei darab, miért kell rögtön Jimi Hendrixével próbálkozni? Vagy talán Ronnie szerint Picasso ecsetjével akkora művésszé válhatunk szinte varázsütésszerűen, mint ő? Vagy elég lenne Douglas Adams számítógépét használnunk ahhoz, hogy hozzá hasonlóan humoros regényeket gyártsunk?

Talán csak a lángoló szerelem miatt választott a gitárjaival tüzesen bánó Jimi hagyatékából Ronnie. Még az is lehet, hogy a közönség megkedveli Jekatyerinát, mert így hívják a szerencsés hölgyet, akivel tavaly egy fogadáson ismerkedett meg Wood.

A jól informált madárkák ugyanis olyasmit is csicseregnek, hogy ha a „gerlepár” gyorsan halad a zeneórák területén, akkor esetleg egy Rolling Stones koncerten hallhatjuk is, hogy mennyire jó tanár Ronnie. A leányzó állítólag tervezi, hogy aktívan részt vegyen a legendás csapat egyik fellépésén.

Érdekes karrierépítési módszer, saját lányuknak semmiféleképpen nem ajánlanák. Azért kellemes gitárórákat kívánunk a hölgynek, és ha elsőre valami nem megy, kérjük, hogy ne vágja földhöz Jimi Hendrix hangszerét.



Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását