2024. április 19. - Emma

A barna hajú nők sikeresebbek?

A hajfestéket gyártó Garnier Nutrisse megrendelésére végzett felmérésben mintegy hatezren vettek részt, s mint kiderült, a férfiak 71 százaléka a sötét hajú hölgyeket részesíti előnyben, ha tartós kapcsolatra vágyik - olvasható a The Daily Telegraph onlin
2009. január 14. szerda 20:00 - Hírextra
A megkérdezettek 81 százaléka a barnákat tartja a szebbik nem legőszintébb, 76 százaléka pedig a legintelligensebb képviselőinek. A válaszadók 66 százaléka szerint pedig a barnák a legkevésbé szeszélyesek.

A sötét hajkorona pénzügyi vonalon is kifizetődő. A barnák közül kétszer annyian keresnek éves szinten 45-55 ezer fontot (13,7-16,7 millió forintot), mint a szőkék és a vörösek közül.

Anjula Mutanda színpszichológus magyarázata szerint a korral a hajszín természetes úton is sötétebb árnyalatot ölt. Így a barna hajszínt sokan a magabiztossággal és az öntudatossággal azonosítják.
"Ezek a pozitív tulajdonságok visszasugároznak a barna hajú hölgyekre. Így sokan, akik barnára festetik át a hajukat, színváltás után azonmód érzékelik környezetük megváltozott értékítéletét" - mondta.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását