2024. április 26. - Ervin

"Lányok jönnek, lányok mennek"

Új arcok tűnnek fel az RTL Klub reggeli műsorában a már megszokott és bevált műsorvezetők mellett. Horváth Éva és Peller Mariann feltűnésével a hölgykoszorú hattagúra bővült. Mivel ez már sok, így könnyen lehet, hogy Pflum Orsinak mennie kell.
2009. január 18. vasárnap 09:30 - Hírextra
Horváth Éva még mindig nem hiszi el, hogy sikerült neki. A napilapnak elmondta, hogy két hete tudta meg, hogy őt választották, akkor utazás előtt állt, így nem volt ideje belegondolni. Azóta sem tudja felfogni, hogy lehetősége lesz a Reggeliben köszönteni a nézőket. Hatalmas megtiszteltetésnek érzi, de azért némi rutinnal is rendelkezik már, mert egy helyi adón vezetett ilyen műsort. Ugyanezért talán a koránkelés sem fog problémát okozni, és párja sem fog emiatt problémázni. Egy jó kapcsolat alapja, hogy elfogadják egymás munkáját.

Műsorvezető kollégáját még nem ismeri, nem is volt ideje még ilyenekről, de úgy tudja, hogy kipróbálják mindhárom fiú mellett, és akivel a legjobban képes együtt dolgozni, amellett marad.

Rényi Ádám szerint a Reggeli egy nagyon jó iskola, akikre komolyan számolnak azokat kipróbálják itt, hiszen, aki képes levezetni egy három-négy órás élő adást, az megállja a helyér főműsor időben is
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását