2024. május 13. - Szervác, Imola

Törőcsik Marit szereti az Isten

Betegsége óta először adott interjút Törőcsik Mari a Nemzet Színésze. Még nem mehet emberek közé, immunrendszere gyenge, de már vágyik a közönség és az emberek társaságára.
2009. január 20. kedd 07:19 - Brü
Törőcsik Mari még tavaly, egy orvosi kezelés nyomán esett kómába és került életveszélyes állapotban az intenzív osztályra. Amerikába való elutazása előtt egy rutinvizsgálaton vett részt, ahol egyik pillanatról a másikra 2egyszercsak megszűnt lézetni”. Elmondása szerint több nap is kiesett az emlékezetéből, pontosan nem is tudja mit élt át. Annyi bizonyos, hogy rosszulléte után újraélesztették, majd a Kútvölgyi kórházba szállították. a színésznő elmondta, hogy nem gondolta volna, hogy megússza az esetet egy agyhalálból való „ébredés”után.

Egyelőre nehezen viseli, hogy nem mehet emberek közé, mivel nagyon lefogyott és meggyengült az immunrendszere, de annak örül, hogy már jár kel, csupán a jobb keze nem az igazi még. a János vitéz premierjére sem mehetett el,de a Filmszemle megnyitóján már ott lesz, egy külön szobába, ahonnan majd belibben a színpadra és pár szót szól majd a közönséghez, azokhoz az emberekhez akik imádkoztak érte, még akkor is ha nem is vallásosak.

Az még kérdéses, hogy márciusban el tudja e kezdeni kollégáival együtt az Amalfi hercegnő próbáit, de szívvel lélekkel azon lesz, hogy újra ki tudjon állni szeretett közönsége elé.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását