2024. május 6. - Ivett, Frida

Kiss Ramóna már az esküvőjét tervezi

Mindig is hatalmas esküvőről álmodott Kiss Ramóna, a Barátok közt népszerű szereplője. Mint minden lány, már ő is gyermekkorában eltervezte a fontos eseményt az elejétől a végéig. Nagy lagzira vágyik, és gyönyörű ruhára, már alig várja, hogy az oltár elé
2009. január 21. szerda 19:39 - Hírextra
Elmesélte a Borsnak, hogy milyen esküvőről is álmodik valójában. Mivel Kalocsa mellett nagyon sok rokona él, ezért bőven kijutott neki az évek során a fergeteges, falusi lagzikból. Már akkor, kiskorában eldöntötte, hogy az ő esküvője sem lehet másképp.

Nagyon tetszik neki, hogy a nagyobb lagzikban, már kora délelőtt elkezdődik az ünneplés, hamar eljön az ebéd ideje, majd a vacsora, és utána a hajnalokig tartó táncmulatság. Mindegy vágya, hogy az ő esküvője is hasonló legyen, ahol mindenki jól érzi magát. De nem csak az esküvőjét tervezte meg, hanem már a fehér, álom ruhája is ott lebeg a lelki szemei előtt. Alig várja, hogy oltár elé léphessen egy gyönyörű ruhakölteményben.

Bár párjával, Tóth Norberttel már lassan négy éve, hogy együtt járnak, mégsem jegyezték még el egymást a fiatalok. Ezért is volt olyan izgalmas a számára, amikor néhány napja a Barátok köztben megkérte a kezét Rékasi Károly, Zsolt szerepében.

Ramóna már nagyon várta ezt a jelenetet, hiszen ilyen eddig még sosem történt vele. Az általa játszott karakter, Zsófi akkor még visszautasította a leánykérést, mert nem érezte Zsolttal való kapcsolatát elég erősnek a házasságra. Ramóna magánéletében azonban más a helyzet, párjával ugyanis közös jövőt terveznek. Beszéltek már a házasságról, de előtte még szeretnék megvárni, amíg Norbi Pestre jön játszani. A szőkeség nagyon reméli, hogy ez mihamarabb be fog következni.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását