2024. április 29. - Péter

Steiner Kristóf leírta édesanyja halálát

2007 tavaszán kezdődött az az internetes naplóírási hullám, amely Bodzás Edinát, Tóth Gabit, Lolát, Steiner Kristófot és Zentai Markot is utolérte. Arra voltunk kíváncsiak, miről írnak legtöbbet hírességeink, és milyen rendszeresen tájékoztatnak életük fe
2009. január 24. szombat 18:49 - Mészáros Johanna
Dina, azaz Bodzás Edina, blogja indulásakor maga is bevallotta: „Ez valóban egy kicsit kismama blog is lesz, hiszen a napjaim jelentős része 10 hónapos kislányom, Bogi körül forog.” Oldalán hű maradt ígéretéhez: bejegyzései nagy részét kislánya, Bogi bölcsődei élményei teszik ki, legutóbbi írásában pedig honlapját és Vár a világ című albumát ajánlja az olvasók figyelmébe. 2008 eleje óta erről a honlapról szerezhetnek információt Edina rajongói a sztár és gyermeke hétköznapjairól, az énekesnő ugyanis azóta szünetelteti az írást.

Steiner Kristóf  naplót ír

Steiner Kristóf – Dinával ellentétben – nem a vele történt eseményekről ír, hanem őszinte, napló-jellegű blogot vezet. Így ír erről a bevezetőben: „Azt hiszem, egy ilyen napló akkor érdekes, ha igyekszem úgy írni a bejegyzéseimet, mintha tényleg önmagamnak, esetleg a jövőbeli kis unokáimnak írnám - ha valami csoda folytán mégis lennének. Tehát nem csupán egy-egy napom eseményeit fogom monitorra vetni, sokkal inkább gondolatokat, érzéseket, amelyek foglalkoztatnak, hatnak rám.” Egészen új oldaláról ismerhetjük meg a műsorvezetőt, beszámol indiai utazásáról, megosztja egy versét is, de Legértékesebb percek címmel édesanyja halálát is leírja.

Zentai Mark, az S.O.S. Szerelem! főcímdalával ismertette meg nevét a nagyközönséggel. Mark beszámol blogján gyerekkori színházi élményeiről, kapcsolatáról Zimány Lindával – ám internetes naplója összesen öt bejegyzésből áll. Az énekes, aki korábban Németországban élt, így ír a változásról, amit a költözés hozott számára: „Mikor Magyarországra költöztem, teljesen egyedül voltam itt, barátok nélkül. Nehezen ment a beilleszkedés, igazából mostanra körvonalazódnak a kapcsolataim.”

Tóth Gabi oldala egy hosszú, részletes önéletrajzzal indul, amelyben főként a Megasztár-hoz kapcsolódó élményeit írja le. Válaszol a hozzászólásokra is, utoljára pedig a 2007-es Szigetről írt beszámolót, azóta saját honlapjáról szerezhetünk információkat. Gabi így ír énekesi pályájáról: „Keményen kell érte küzdeni, de aki igazán szeretne valamit elérni, az el is fogja! Ezt sugallja a kedvenc mottóm is: ’Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény’”.

Lola, a lelkes vlogozó

Leghosszabb ideje Lola vezeti blogját: 2007 márciusa óta rendszeresen olvashatunk tőle, róla írásokat. „Minden olyat leírok, ami számomra nagyon fontos” – és valóban: koncertjeiről és hétköznapjairól egyaránt beszámol. Legutóbbi bejegyzésében egy képet is láthatunk, amint egy mexikói fiúval korcsolyáznak a Városligeti Műjégpályán. Lola újabban videoblogot, azaz vlogot is vezet: „Már rengetegen ismeritek a vlogomat. Meg kell mondjam, egyre jobban élvezem ezeket a felvételeket. Nagyon jó érzés, hogy elmondhatok valamit, és tényleg a saját őszinte gondolataimat oszthatom meg veletek, hiszen ezt nem lehet javítani.” Videói között klipeket, interjúkat találunk, amelyeket vele forgattak, és azt is megnézhetjük, amint Katus Attila aerobic-óráján edz.

Arról, hogy mit jelentenek ezek a blogok a rajongók számára, több hozzászólásban olvas-hatunk: lehetőség számukra, hogy egy új oldaláról ismerjék meg kedvenc sztárjukat, kimutat-hatják felé szeretetüket, elmondják véleményüket zenéjükről és írásaikról egyaránt. Arról viszont, hogy hogyan élik meg ezt a „kapcsolatot” a hírességek, Steiner Kristóf foglalja össze blogjában: „Nagyon boldog vagyok, hogy ’közelebb kerültünk egymáshoz’.”
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását