2024. április 28. - Valéria

Hollywood: Egy túl kerek popsi a központban

Mindenki egyért, egy Jessica Simpsonért – mostanában ez a mondás járja Hollywoodban. Talán eddig egyetlen hátsó sem kavart ugyanis akkora port, mint a minap az énekesnőé, aki jó pár pluszkilóval jelent meg a nyilvánosság előtt.
2009. február 1. vasárnap 07:49 - Hírextra
Az egykor szuperkarcsú sztár nem zavartatta magát: feszes pólóban és magasított derekú nadrágban vonaglott a tömeg előtt.

Többnyire a rosszmájú újságírók kritizálták őt, de a rajongók és a barátai egy emberként állnak mellette. A napokban Ashlee Simpson, Pete Wentz, Tony Romo és Kim Kardashian is megvédte őt.

- Minden nő más. Más a testünk, a méretünk és az alakunk, csak a sztároknál járja az a buta szokás, hogy mindenki egyforma akar lenni – olvasható Jessica kishúgának blogbejegyzésében.

Ashlee férje, Pete Wentz is kifakadt az újságíróknak. Kijelentette, hogy szerinte a média túlságosan élesen kritizálja a sztárokat, és a megfelelési kényszer már nemcsak a sztárokra, hanem a rajongókra is kihat. – Emberek, az igazi szépség belülről fakad – mondta.

A Simpson klán másik férfitagja, Tony Romo is megvédte szerelmét. – Jess úgy szexi, ahogy van. Olyan csajjal akarok randizni, aki minden gond nélkül megeszi a sütit, a sült krumplit vagy boldogan sörözget velem – árulta el Jess szívszerelme.

A modellként dolgozó Kim Kardashian sem állhatta meg szó nélkül Jessica pluszkilóit. – Tartsatok őrültnek, de amikor megláttam az ominózus fotókat, azt kiáltottam: Istenem, Jessica iszonyatosan szexi! Szerintem ugyanis csodásan fest. Imádom a gönceit, az alakjáról nem is beszélve.

Jessica Simpson is reagált az együttérző rajongók üzeneteire. Internetes blogjában mindenkinek megköszönte a bátorítást, és a pozitív hozzáállás fontosságát hangsúlyozza. Azt egyelőre nem árulta el, hogy átmeneti-e a testsúlynövekedése, vagy most már tartósan a teltkarcsú nők népes táborát erősíti, ezzel sok erőt adva nekik.
Forrás: okmagazine.com/people.com
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását