2024. március 29. - Auguszta

Botrányos hiszti: Gáspár Laci jól megmondta

Elképesztő, hogy mik vannak! Ingyen elviszik síelni, sőt a bénázásairól még filmet is forgatnának, de ez neki nem elég. Miért kell kiborulni? Elégedetlensége miatt kénytelenek voltak Franciaországból hazahozatni Gáspár Lacit.
2009. február 3. kedd 14:59 - Hírextra
A részletek még inkább kedélyborzolók lesznek. A TV2 egy síversenyre vitte ki a magyar sztárokat, köztük Gáspár Lacit és barátnőjét Renit, akik végül annyira elviselhetetlenekké váltak, hogy „kiszavazódtak”.

Már a buszúton jelezte Laci, hogy vele nem lehet packázni. Hisztije akkor csúcsosodott ki, amikor kiderült, hogy egy apartmanban kell aludnia Bencsik Tamással és Nkuya Soniával. Tényleg, ennél nagyobb tragédiát el tudunk képzelni? Nem egy szobában, hanem egy fedél alatt, külön szoba járt ugyanis mindenkinek. De ha tudta, hogy a két megasztáros is velük tart a síparadicsomba, akkor miért kell ezen 900 kilométer után mégis meglepődni? Vagy ennyire lassú lenne a felfogása Lacinak?

Lázított is a „hisztikirály”. Nem elég, hogy el kell viselnünk ezeket a borzalmas körülményeket, de még pénzt sem kapunk mindezekért cserébe- zümmöghette a többiek fülébe. A történet vége: Lacinak menni kellett.

A TV2 szóvivője is megerősítette ezt a hírt. Elmondása szerint Laci elégedetlensége miatt kénytelenek voltak autót küldeni érte és hazahozatni. Helyette nemsokára Balogh Imi és Szecsődy Karcsi fog érkezni, akik örömmel vállalkoztak erre a kiruccanásra.

Gáspár Laci másképp látja a dolgokat. „Valóban nem olyanok voltak a körülmények, mint amelyekről előzetesen szóban megállapodtunk. Ezért a TV2-vel közösen döntöttünk úgy, hogy más jön ki helyettünk, mi pedig hazautazunk. Ettől még két klassz napot töltöttünk kint, vasárnap hajnal kettőig együtt énekeltünk, Reni a lányokkal is összebarátkozott. Egyáltalán nem gondolom, hogy megjátszottuk volna magunkat, sőt."

És akkor most mindenki azt hisz, amit akar.
Forrás: Blikk
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását