2024. május 3. - Tímea, Irma

A sztár nem érti mire jó a mellbimbó

Az ifjú színésznő sok mindent nem ért, most éppen azt, hogy mire jó a férfiak testén a mellbimbó. Eme érdeklődés nem biztos, hogy a férfi test érzékeny pontjainak ismeretlensége miatt alakult ki a lányban. Sanszosabb, hogy a színésznő egyszerűen gyárilag
2009. február 4. szerda 08:31 - Hírextra
A színésznő egy interjú során jelentette ki: egyetlen dolog van, amit nem értek a férfiakkal kapcsolatban, és ez a mellbimbójuk. Tényleg, miért van nekik? Szerintem az X kromoszóma miatt van. De mi a funkciója? Lehet, hogy mindannyian androgén lényekként kezdjük, akik aztán férfiakká változnak? - pedzegette a felettébb érdekes témát a színésznő.

A HírExtra szerkesztősége megannyi értelmes választ kínál a szöszi kérdéseire. Ezek közül az első pofonegyszerű: hogy néznének ki a férfiak anélkül? (a válasz: elég hülyén.) Tehát a Jóisten, vagy épp Darwin kedves evolúciója esztétikai szempontok szerint is döntött, mikor megáldotta a férfit eme testrésszel.

Ugyanakkor az is igaz, hogy a férfiak nem szoptatnak - kisbabákat -, így a gyakorlati funkciója nagyban csökken a nők hasonló testrészéhez képest. Azonban a férfiaknál is másodlagos erogén zónának számít, valamint felépítése is - minő meglepő módon - nagyban hasonlít a női egyedeken található mellbimbókhoz. E tekintetben, a funkciója is fontos a test hormon és hő-háztartásában.

Dr. Szöszi utolsó kijelentésre pedig inkább nem akarunk reagálni, ugyanis nem szívesen hoznánk összefüggésbe agyi funkcióit egy lyukas cipőtalpéval. A sci-fi olvasást - elnézést, bambulást - is csak félve javasolnánk neki. Beszéd és gondolkodás helyett azonban biztosan jobban járna a színészkedéssel: az legalább (állítólag) megy neki.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását