2024. április 19. - Emma

Botrány és szégyen! Győzike fojtogat, a rendőrség nyomoz

Miért van az, hogy még mindig vannak olyan elvetemült lények, akik azt hiszik, hogy erőszakkal érvényt tudnak szerezni akaratuknak? Felháborító, hogy Győzike egy kis fojtogatással azt hiszi, hogy bármit is megoldhat!
2009. február 4. szerda 12:59 - Hírextra
És ez nem vicc! Már a VIII. Kerületi Rendőrkapitányság is nyomoz Gáspár Győző botrányos fojtogatásának ügyében. Győzike péntek este nézeteltérésbe került a Tabu TV riporternőivel a Holnap történt című bulvárfilm díszbemutatóján. Ezt követően az Uránia Nemzeti Filmszínházban megrendezésre került sajtófogadáson erőszakoskodni kezdett B. Eszterrel, egy másik hölgyet pedig méltatlan szavakkal illetett.

Mindezt fotósok és szemtanúk előtt tette, mely – valljuk be – nem vall egy elmés cselekedetre. Győzike valóban ennyire ösztönlény lenne? Vagy csak hiányzott neki a botrány? Ő azt mondja, hogy családja miatt viselkedett úgy, ahogy, mert a riporternő a lányát is bele akarta keverni a filmbe.

Amit mindenki más fojtogatásnak látott, ő azt csak szeretgetésnek és enyhe lökdösésnek vélte, mely – szerinte – jogos volt. Tettét nem bánta meg és bármikor újra síkra szállna a családjáért.
Micsoda gondolat! Milyen példát mutat ezzel a viselkedésével a rapper gyerekeinek? Győzike felfogása szerint csak úgy biztosítható szeretteink védelme, ha a bántalmazót egy kissé „szeretgetjük”, azaz fojtogatjuk. Hát, nem tudom…

Az viszont tény, hogy rendőrség utánajár a történteknek. A Tabu szerkesztőségében már a videó felvételt is lefoglalták és már büntetőeljárást is indítottak Gáspár Győző ellen. Az eddig nyilvánosságra került fényképek tanúsága alapján egyébként úgy tűnik, hogy a riporternő egyáltalán nem élvezte a Győzike által előidézett helyzetet.
Forrás: Bors
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását