2024. április 23. - Béla

Liptai Claudia összepakolt

A TV2 sztárja szerint az elhidegülésük alapvető oka a túl sok és hosszút távollét. A találkozások, együttlétek alkalmával már csak sértegették egymást. Boldogtalannak érezték magukat ebben a kapcsolatban, elfásult a rajongás, de nem egy másik fél miatt, m
2009. február 5. csütörtök 14:07 - Hírextra
Gesztesi Károly mindeközben önmagát okolja, mivel szülés közben hagyta ott Claudiát egy görögországi forgatás miatt. A legmeghökkentőbb, hogy a szerelem valahol mélyen még mindig lobog Claudiába és Károlyban, hiszen miután eldöntötték közösen, hogy különköltöznek, azóta a meghatódottságok és a szeretet hullámai váltják egymást mindkettejüknél és még a veszekedések is elmaradnak. Ugyan Gesztesi korábban már élt külön ebben a kapcsolatban, de most kétséges, hogy az eltávolodás gyógyírt nyújtana a kettejük problémáira. Talán pár hét, hónap szünet fellobbantaná azt a parazsat, ami érezhetően ott lobog mindkettőjükben. Mindenesetre most tény, hogy Claudia elköltözik Pankával egy másik lakásba.

Eközben a forint mélyponton van, a Észak-Korea ismét háborúra készül és Kadhafi lett Afrika királya.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását