2024. május 17. - Paszkál

Jáksó László, Szorcsik Viki, Bíró Ica, Váczi Gergő: mi a közös bennük?

Bár a vad mínuszokat nemrég enyhébb idő váltotta, a télnek koránt sincs vége. A havas, jeges napokon a szabadba merészkedni, sem gyalog, sem autóval, sem sítalpakon nem veszélytelen mutatvány. Bizony sztárjaink sem úszták meg baleset nélkül a telet.
2009. február 11. szerda 07:39 - Hírextra
A snowboard „Hátulütői”

Legutóbb a TV2 Tíz című műsorának vezetője, Szorcsik Viki szenvedett komolyabb balesetet. A színésznő az idén is téli pihenőjére indult barátaival Szlovákiába, de ez a kiruccanás balul sikerült. Viki a farkcsontját törte, ráadásul ez már nem először fordult elő vele
– Egyedül tanultam meg snowboardozni, ezért a kezdeti lassú ismételgetés helyett szinte azonnal a lejtőkön idultam. Elestem, és hatalmasat repültem. Szerencsétlenül értem földet, a fenekemre zuhantam. Hatalmas fájdalom nyilallt belém, azt hittem, beleőrülök – mesélte akkor a szép műsorvezető, aki három évvel ezelőtt szintén farkcsontrepedéssel került kórházba, ugyancsak a showboardozás miatt.

A szakadék szélén

Váczi Gergő a TV2 sármos és szinte minden sportágban járatos műsorvezetője is megélt már néhány kellemetlen szituációt. Bár szerencsésnek mondja magát, hiszen nagy sérüléseket nem szenvedett, de az bizony előfordult, hogy nagyon megrémült.

- A legemlékezetesebb és legmaradandóbb emlékem egy Magellános forgatáson történt, amikor Erőss Zsolt profi hegymászóval, aki megmászta a Mount Everest csúcsot is, Ausztriában meghódítottuk a 3700 méter magas Gross Venedigeren-t. Már visszafelé jöttünk, ezért kicsit „ellazáztam” a dolgot. Nem vettem figyelembe, hogy a hegyen lefelé is veszélyesek az utak. Nagy léptékkel haladtam előre a félméteres hóban, amikor véletlenül megcsúsztam, és ha a csákánnyal nem tartom vissza magam, belezuhanok a szakadékba – mesélte Gergő, akinek életét az mentette meg, hogy észnél tudott maradni - Ha pánikba esem, másként is alakulhatott volna – tette hozzá.

Mentette a kiskutyáját

Bíró Ica a sorsnak és a Sztárok a jégen műsorának köszönheti, hogy nagyobb sérülés nélkül úszta meg a legutóbbi csusszanását. Amikor pár héttel ezelőtt ónos eső esett, rövid idő alatt felfagytak az utak, ahogyan Ica háza előtt is.
- Kiléptem az ajtón és elindultam, azaz elindultam volna a lépcsőn lefelé, szépen felöltözve, magassarkúban – meséli Ica – Nem számoltam a vastag jéggel, ami a lépcsőfokokat borította, így azonnal megcsúsztam. Valószínűleg az anyai ösztöneimnek köszönhető, hogy nem zuhantam le a lépcsőkön, mert a táskámban volt Yoda, a kis mini-yorki kutyám, és rögtön átfutott rajtam, hogy őt kell menteni. Egy jól sikerült piruett után sikerült megkapaszkodnom a korlátban, így csak a könyökömet vertem be, az aztán szép kék-zöld lett másnapra – emlékszik vissza a metal-lady, aki a Sztárok a jégen műsorának a leghálásabb, hiszen a korcsolyázással megtanult a jégen egyensúlyozni is.

Rendőrrel koccant

Jáksó Lászlót, az RTL Klub humoros műsorvezetőjét sem kerüli el olykor-olykor a balszerencse. A mókás sztárnak szerencsére komolyabb balesete még nem volt és remélhetőleg nem is lesz. Valószínűleg ő az egyetlen, aki még egy kéz-és lábtörésnél, vagy akár egy koccanásos balesetnél is képes megnevettetni az embereket.

-Egyik télen elcsúsztam és eltört a lábam, egy másik alkalommal egy csatornafedél megbillent a lábam alatt és én félig-meddig belezuhantam. Csak azért nem szakadt le a herezacskóm, mert kitámasztottam magam, így „mindössze” a kezem bánta. - meséli nevetve - De talán az eddigi legpoénosabb szituáció az volt, amikor a síkos útnak köszönhetően belecsúsztam az előttem lévő autóba, amiben éppen egy rendőr-alezredes ült. Ahogy meglátott, felnevetett. Ki kellett hívni a kollegáit, mert céges autóval volt és ilyenkor az kötelező. Mondanom sem kell, hogy a helyszínelők is jókedvre derültek, amikor felismertek, olyannyira, hogy az autók helyett főleg engem fotóztak. Ennél nagyobb bajom sosem legyen.
Forrás: star
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását