2024. május 3. - Tímea, Irma

Korosodó sztárok: Jennifer Aniston már 40 éves

A Jóbarátok egykori sztárja, Jennifer Aniston a napokban ünnepelte 40. születésnapját, olyan ismert nevek társaságában, mint a szintén ex-jóbarátokos Courteney Cox, vagy az énekesnő, Sehryl Crow.
2009. február 12. csütörtök 19:29 - Hírextra
Február 11-én ünnepelte Jennifer Aniston 40. születésnapját. A bulit még szombaton megtartották Jennifer bewerly hillsi házában, ahol régi barátnője Courteney Cox Arquette áttáncolta az éjszakát a 47 éves Sheryl Crowal, aki szintén ezen a napon ünnepelte születésnapját.

„Nem emlékszem, hogy utoljára mikor tettem ilyet” –nyilatkozta viccesen Sheryl - „De ez csak annak a bizonyítéka, hogy egy nagyon jó buli volt.”

Courteney Cox Arguette, barátnőjét egy szívhez szóló üzenettel köszöntötte fel. „Több egészséget és még több boldogságot kívánok neki” –közölte a 44 éves Courteney. Nem csak ő, hanem John Mayer is felköszöntette Jennifert, csak ő egy dallal.

Jennifer Aniston barátnője, Andrea Bendewald elmesélte a PEOPLE-nek, hogy Jennifer rendkívül boldog, egyszerűen sugárzik barátnője. „Mindig tudja, hogy miként élvezze ki maximálisan az életét, még soha sem volt ennél boldogabb.” Szerinte, amit magunkról gondolunk, azok is vagyunk, tehát mindennek az alapja a pozitív gondolkodás.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását