2024. május 10. - Ármin, Pálma

Tom Cruise az ázsiai férfiakra esküszik

Tom Cruise színészi tehetségéhez kérdés sem férhet, de életvitele már annál jobban megkérdőjelezhető. Elképzelhető, hogy a sok botrány mögött egy nehéz gyermekkor húzódik meg, ennek köszönhető, hogy Tom többek között a férfiakhoz vonzódik.
2009. február 16. hétfő 17:59 -

Tom Cruise, eredeti nevén Thomas Mapother egy szegény, négy gyermekes családból származik New York állam Syracuse városából. Papnak nevelkedett, így fel sem merült életében a sztárrá válás, vagy, hogy gazdag legyen. Gyakran költözködtek, így mikor betöltötte a 14.-ik életévét, már 15 iskolán volt túl. Nem is nyilatkozik örömmel szüleiről, és gyermekkoráról. -Gyűlöltem a családomat, amiért kitettek ennek.

Szegény gyermeket folyamatosan kiközösítették, elmondása szerint egy nagy senki volt akkoriban, és a költözködések miatt még barátai sem voltak.

Édesapja hiába volt katolikus ember, bántalmazta gyermekeit és feleségét, fizikailag és lelkileg egyaránt, és így szép lassan a kicsi Tom meggyűlölte a katolikusokat, ez lehet a magyarázat arra, hogy később miért vonzódott annyira a szcientológia felé.

Egy szörnyű éjszaka után, édesanyja úgy döntött, hogy elhagyja erőszakos férjét, mivel annyira megverte őket a családfő, hogy Cruise anyjának eltört a bordája, fiának, Tomnak pedig megrepedt az arccsontja.

Ekkor döntötte el Tom, hogy megváltoztatja az életét. Tíz dollárral a zsebében érkezett meg New Yorkba. Tudta, hogy külseje némi változtatásra szorul, ugyanis szemüveges volt, és szép fogsorral sem áldotta meg az isten, a diszlexiájáról már nem is beszélve.
Elhatározta, hogy megtanul írni, olvasni, hogy lesz belőle valaki.

Ekkor hallott először a szcientológiáról, egy újságban olvasta, hogy az egyház megalapítója, L. Ron Hubbard kidolgozott egy módszert a diszlexia legyőzésére. Talán ekkor lett Tom elkötelezett a szcientológia iránt, hiszen az egyház megoldást kínált a problémáira, amit a katolikus szülőknek köszönhetett.

Ez időben kezdett el a férfiak iránt is érdeklődni, az igazi szerelmet egy ázsiai pilóta személyében találta meg. Ez az információ egy a napokban megjelent könyvből származik, amit Andrew Morton írt a színészről. Abból az is kiderül, hogy hosszú évekig élt együtt Tom az American Airlines homoszexuális pilótájával. Nagyon szerette Tom a férfit, de sajnos karrierje érdekében szakítania kellett vele.

Tom számára nem csak a karrier, hanem újonnan választott egyháza is szerelme útjába ált, ugyanis a szcientológusok elítélik a homoszexualitást, és elmondásuk szerint gyógyítani is tudják.

Az író szerint a szcientológusok megpróbálták kigyógyítani Tomot a homoszexualitásból, de nem sikerült, viszonyt kezdett egy jóképű színésszel Michael Davisszel, és emiatt állandó lelkiismeret-furdalás gyötörte.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását