2024. május 3. - Tímea, Irma

Visszatért a Barátok közt szereplője

A Barátok közt háza táján mindig is gyakran cserélődtek az emberek, az utóbbi hetekben pedig annál is inkább; egyre-másra jönnek, vagy távoznak a nézők kedvencei. Míg Mérai Katalin, a sorozat Julija visszatér, addig a Berci kutyus végleg elment.
2009. február 16. hétfő 18:50 -

Az RTL Klub Reggelijében látták vendégül a Julit játszó Mérai Katalint, és egyszerűen fantasztikusan néz ki a színésznő. Szeptemberben hozta világra kisfiát, aki a Bálint Csongor nevet kapta. „Mi a Bálintot használjuk, de anyukám néha Csongornak hívja, az jobban a szívéhez nőtt.”

A kisfiú nemét csakis a születése pillanatában tudták meg a szülők, szerették volna, ha meglepetés lesz, kit is hordott Katalin a szíve alatt. Úgy gondolja, hogy ez így természetes. – Nem véletlen, hogy nem átlátszó a kismamák pocakja – nyilatkozta a színésznő.

A sorozatban anno nem véglegesítették a távozását, úgy oldották meg, hogy Juli az édesapjához költözött, hogy elkerülje a Klaudiával történő konfliktusokat, nehogy a babát veszélynek tegye ki.

Néhány hét múlva újra látható lesz a színésznő a népszerű sorozatban, addig majd az apuka fog otthon maradni a kisfiúval. Hogy miként fog visszatérni a Mátyás Király térre, azt még nem tudjuk, lehet, hogy babával együtt, de ezt még nagy titokban intézik a rendezők.

A szomorú hír

A napokban elhunyt a sorozat népszerű kabalája, Berci kutya, aki a Barátok közt indulása óta oszlopos tagja volt a gárdának. Ha nem is szerepelt állandóan a képernyőn, azért fel-felbukkant a szereplők között a nézők örömére. A producer kutyusának halálát egy áttétes daganat okozta. Szinte minden napját a stúdiúban töltötte, így nem csoda, ha a színészeket is megrázta a hír, hiszen nagyon a szívükhöz nőtt Berci.Utolsó jeleneteit Németh Kristóffal, azaz Gézával forgatta.

A korábbi távozók listája

Az elmúlt hetekben Kőváry Tamás, a sorozat Csabája ismét a képernyőkön tündökölt, mint visszatérő szereplő. Négy éve, hogy utoljára szerepet vállalt a sorozatban, így nagyon furcsa, és új volt számára, de szívesen vállalta a felkérést. Azóta már el is hagyta a sorozatot, a történet szerint visszatért vidékre.

A távozók között még olyan kedvelt szereplők vannak, mint Fodor Zsóka, mindenki Magdi anyusa. Mindenképp szeretne pihenni legalább 8 hónapot, de ez idő alatt nem tudják nélkülözni, így célszerű lenne véglegesen megválni tőle. Hogy ez miként fog bekövetkezni még senki sem tudja, de ha mégis végleg búcsúzik, akkor annak mikéntjét nagy titok övezi. Célszerű lenne, ha meghalna, de ezt a rajongók túl egyszerűnek, és véglegesnek találják.

Még január elején az a bejelentés borzolta a rajongók kedélyeit, hogy a Mátyás király tér két fiatal színésznője, Gonda Kata (Noémi), és Marenecz Fruzsina (Emma) kénytelen távozni a sorozatból Kalamár Tamás kérésére. Még jóval előttük Szabó Erika (Tilda) és Réti Barna (Erik) távozását is bejelentették, de az még biztos, hogy őket a mai napig láthatjuk a tévéképernyőkön.

A Barátok közt átrendezi szereplőinek sorait, a legtöbben mégis inkább távoznak, mintsem, hogy jönnének. Berci kutya önszántán kívül hagyta itt a stábot, de a fiatalokat keményen kiírták a történetből. Mérai Katalinnak szerencséje volt, hiszen pár hónapja életet adott kisfiának, és egy-két héten belül még a Mátyás király térre is visszatérhet.

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását