2024. április 29. - Péter

Mary Zsuzsi csak szexelni jó?

Mary Zsuzsi - szegény - darabokra tört. Értelmi képessége ránézésre meghaladja egy hat diplomás, nyolc nyelvet anyanyelvi szinten beszélő fiatalét, arca pedig friss, mint Gene Simmonsé koncert közben, ő mégse tűnik elégnek: csak szexre kell. Hihetetlen tr
2009. február 17. kedd 10:59 -
„Mary Zsuzsi szerelme, Kis Tamás megtörte a jeget, és hajlandó beszélni az énekesnőhöz fűződő kapcsolatáról. A fiatal fiú azért vállalkozott a riportra, mert szerinte eljött az ideje annak, hogy tisztába tegye a dolgokat, hiszen az utóbbi időben egyre inkább úgy érzi: egy rémmese közepébe csöppent. Tény, a huszonegy éves fiú és a hatvan fölött járó énekesnő kapcsolata sokaknál kiverte a biztosítékot. Annál is inkább, mivel Zsuzsi nem tett lakatot a szájára, szaftosabbnál szaftosabb részletekkel szórakoztatta a közönséget. Kiteregette, hogy mennyit, hogyan szeretkeznek, a legutóbbi hírek pedig már nyolcórás szexmaratonról és házasságkötésről szóltak. Mint arról lapunk beszámolt, a pár állítólag azért nem ment el a Mónika-show felvételére, ahol Tamás megkérte volna az énekesnő kezét, mert folyamatosan szexeltek. Tamás csak legyint. Állítja: esze ágában sincs elvenni Zsuzsit” – írja a Bors. Megnyugodhatunk, hogy a mindenki által jól ismert Mary Zsuzsi és ifjú tanítványa rendezett családi körülmények között nőttek fel, szocializációjuk pedig maradéktalanul alkalmassá teszi őket arra, hogy megkülönböztessék a magán- és közéletet.

A következőktől pedig még jobban megnyugszunk: „Az első dolog, amit tisztázni szeretnék, hogy teljesen normális életet élünk, még akkor is, ha több köztünk a korkülönbség, mint az az átlagos párok között megszokott. Meggyőződésem, hogy csak egy álságos társadalomban téma ez. Az emberek szeretnek ítélkezni, de a saját házuk táján nem szívesen sepregetnek. Zsuzsival szeretjük és tiszteljük egymást, a kapcsolatunk a kölcsönös megbecsülésen alapszik. A Mónikashowban való szereplésünkkel kapcsolatban: nem nyolcórás szexmaraton miatt nem mentünk el, hanem Zsuzsi lebetegedése miatt. Nem szándékoztam megkérni a kezét. A gyűrű csak a szerelmünk megpecsételésének jelképe lett volna – mondja. Tamásból ömlik a szó. Amikor megkérdeztük, hogy mit szólt az énekesnő a lánykéréshez, és terveznek- e családot alapítani, a koránál jóval érettebbnek tűnő fiú felelősségről kezd beszélni. Az újságból tudta meg, hogy el akarom venni. Tetszett neki az ötlet, igent mondott volna, de nem akarom elvenni, és családot sem szeretnék alapítani. Egyelőre a tanulmányaim a legfontosabbak számomra. Ezzel Zsuzsi is tisztában van. A mának élünk mindketten, ettől működik jól a kapcsolatunk. Most még tanulok. Az iskolában is és az életben is. Zsuzsi pedig a mentorom, az ágyban és azon kívül is.”

Reméljük, hogy Tamás és Zsuzsi azért egyszer mégis összeházasodnak, sok gyereket nemzenek ennek a gyorsan fogyó nemzetnek, s minden fiatal belőlük fog tudni erőt meríteni, mint az emberi magatartás példaképeiből.
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását